ON JE UVEK U PRVOM PLANU! Jokić stigao u Abu Dabi - Pogledajte šta ga je sačekalo! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 11:08


Ovo će se pamtiti.

Foto: www.profimedia.rs
ON JE UVEK U PRVOM PLANU! Jokić stigao u Abu Dabi - Pogledajte šta ga je sačekalo! (VIDEO)

Nakon intenzivnog treninga u Denveru, Nikola Jokić i njegovi saigrači iz Denver Nagetsa otputovali su na Bliski istok, gde će odigrati dva prijateljska meča protiv Boston Seltiksa. Domaćini u Abu Dabiju priredili su ekipi Nagetsa doček za pamćenje. 

Po dolasku u Abu Dabi, igrače je dočekao orkestar sa pesmama na arapskom jeziku, kao i specijalno pripremljeno piće u znak gostoprimstva. Iako nije poznato da li je Jokić prihvatio ponuđeno piće, Diandre Džordan i nekoliko njegovih saigrača bili su oduševljeni gestom domaćina.

Aktuelni MVP je i dalje u odličnoj kondiciji i spreman da predvodi svoj tim u predsezonskim okršajima. Ovi mečevi u Abu Dabiju odlična su prilika za Denver Nagetse da uigraju tim i testiraju svoje mogućnosti protiv jakog protivnika kao što je Boston, pre nego što se upuste u izazove nove sezone. Ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju Jokićev povratak na teren, a utakmice sa Seltiksima svakako obećavaju spektakl.

Podsetimo, Nagetsi su minule sezone poraženi u polufinalu plej-ofa Zapadne divizije od Minesote, dok su godinu pre toga osvojili najjači košarkaški šampionat na svetu kada su bili bolji od Majamija sa 4:1 u finalnoj seriji.

Uzbuđenje raste i predstojeći susreti u Abu Dabiju donose još jednu priliku da Nagetsi pokažu zašto su aktuelni šampioni NBA lige, dok Jokić nastavlja da oduševljava svojim talentom i harizmom.

BONUS VIDEO