ZVANIČNO NAPUŠTA KLUB! Jak udarac za Žoca, košarkaš odlazi u NBA ligu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 14:04


Glavna tema u košarkaškim krugovima.

Foto: Prinsktrin/instagram/pbg.news
ZVANIČNO NAPUŠTA KLUB! Jak udarac za Žoca, košarkaš odlazi u NBA ligu! (FOTO)

Košarkaš Partizana, Dvejn Vašington, dobio je odobrenje kluba da otputuje u Sjedinjene Američke Države i nastavi svoju karijeru u NBA ligi, gde mu se pružila mogućnost da kroz trejd bude deo posla u kome će svaki akter ostvariti neki svoj interes. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postala glavna tema u košarkaškim krugovima.

Partizan je pristao da izađe u susret igraču i omogući mu odlazak u SAD, dok će kao akter u celoj transakciji ostvariti značajan prihod. Ova odluka kluba otvara nove mogućnosti za Vašingtona, ali istovremeno predstavlja značajan korak za sam Partizan.

Važno je istaći da Partizan zadržava prava na igrača u slučaju njegovog povratka u Evropu. Ova klauzula pruža dodatnu sigurnost klubu i otvara mogućnost za potencijalni povratak Dvejna Vašingtona u redove crno-belih.

Foto: Starsport

Odlazi iz Partizana: Duejn Vašington

Nakon okončanja kompletnog aranžmana, Partizan će objaviti više detalja o ovom transferu. Očekuje se da će javnost biti informisana o svim ključnim detaljima vezanim za odlazak Dvejna Vašingtona u NBA ligu i eventualne posledice po sam Klub.

Podsetimo, košarkaši Partizana uspešno su startovali u novoj sezoni AdmiralBet ABA lige, pobedama nad Borcem i subotičkim Spartakom, dok ih u prvom kolu Evrolige očekuje duel protiv Baskonije u četvrtak od 20:30 časova, a zatim i teško gostovanje Real Madridu 10. oktobra. Premijeru na domaćem terenu crno-beli će imati protiv Bajerna 15. oktobra.

BONUS VIDEO