AVRAMOVIĆ NE VERUJE U PARTIZAN: Aleksina prognoza za Evroligu razočaraće grobare


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 02.10.2024 | 19:55


Prvotimac CSKA ne misli da Žocov novi tim može daleko da dogura.

Foto: Starsport
AVRAMOVIĆ NE VERUJE U PARTIZAN: Aleksina prognoza za Evroligu razočaraće grobare

Aleksa Avramović jedan je od onih koji se nisu našli u timu Partizana za novu sezonu. Tačnije, Željku Obradoviću je od prošlogodišnjeg sastava ostao samo Balša Koprivica, dok su svi ostali otišli pre nego što je Žoc sastavio nov tim. Reprezentativac Srbije je osvojenu bronzu sa Olimpijskih igara u Parizu unovčio prelaskom u CSKA iz Moskve, a malo je nedostajalo da ode i u NBA.

Foto: Starsport

Imaju priliku da razuvere Aleksu: Košarkaši Partizana

Zbog vojne intervencije Rusije u Ukrajini "armejci" su izbačeni iz Evrolige, iako su jedni od vlasnika, pa Aleksa neće moći da se sretne sa bivšim klubom. Međutim, kada su u pitanju prognoze za domete Partizana, Avramović nije optimista. On je pred novu sezonu izjavio da vidi četiri tima kao potencijalne učesnike fajnal-fora, a to su Real Madrid, Panatinaikos, Olimpijakos i Fenerbahče.

Iako su navijači Partizana očekivali da će Avramović podržati svoj bivši tim, on je svojim izborom pokazao da stavlja objektivnost ispred emocija. Njegova analiza favorita za F4 deluje vrlo racionalno i bez pristrasnosti, što je izazvalo razočaranje među grobarima, ali i pokazalo da Avramović ima ozbiljan pristup svom viđenju evropske košarke.

Foto: Starsport

Grobari u Areni

Podsetimo, Avramović je prešao u CSKA nakon tri godine provedenih u Partizanu, što predstavlja veliki korak napred u njegovoj karijeri. Njegov prelazak u jedan od najjačih evropskih klubova govori o njegovom kvalitetu i potencijalu, te se s pravom očekuje da će biti značajan igrač u novom timu.

BONUS VIDEO