OŠTRA REAKCIJA TODORIĆA NA KSS! Delegat crno-belih dao svoj sud - U pitanju je demonstracija samovolje! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 11:03


Možda u nekom paralelnom univerzumu...

Foto: Starsport
OŠTRA REAKCIJA TODORIĆA NA KSS! Delegat crno-belih dao svoj sud - U pitanju je demonstracija samovolje! (FOTO)

Na nedavno održanoj konferenciji za medije povodom predstavljanja Nebojše Čovića na funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije, izdato je saopštenje delegata Skupštine KSS u vezi sa objavama predsednika KK Partizan, Ostoje Mijailovića, i sportskog direktora tog kluba, Zorana Savića. O ovom događaju se oglasio i Dragan Todorić, savetnik predsednika KK Partizan i delegat crno-belih u Skupštini KSS.

Foto: Starsport

Novi predsednik KSS-a: Nebojša Čović

Todorić je istakao da je saopštenje delegata bez imena demonstracija samovolje, budući da se niko od delegata nije potpisao imenom i prezimenom, niti je konsultovao Todorića kao delegata ispred KK Partizan u vezi sa tekstom. Ovo izaziva sumnje u način funkcionisanja u budućnosti, posebno zbog nedostatka konsultacija sa svim delegatima Skupštine KSS. 

Veoma zanimljivo je ovo saopštenje delegata bez imena, pošto vidim da se niko nije potpisao imenom i prezimenom, niti je mene kao delegata ispred KK Partizan konsultovao u vezi sa tekstom. Sve mi se čini da je u pitanju demonstracija samovolje i načina na koji će se u budućnosti funkcionisati. Verovatno je po nekima i saopštenje jednoglasno napisano, jer one sa drugačijim stavom niko ništa nije ni pitao. Jel od ljudi koji na takav način funkcionišu treba da KK Partizan, njegovi rukovodioci i sportska javnost slušaju lekcije? Možda u nekom paralelnom univerzumu.

Dragan Todorić za Sportal

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, izjavio je na svom Tviteru da Nebojša Čović nije izabran jednoglasno za novog predsednika.

Podsećamo, odlasku Predraga Danilovića prethodila je njegova odluka da se povuče sa funkcije predsednika pre isteka mandata, kako bi njegovim naslednicima dao više vremena za donošenje ključnih odluka, uključujući i izbor selektora.

Reakcija Dragana Todorića na saopštenje delegata Skupštine KSS jasno pokazuje da su aktuelni događaji u srpskoj košarci izazvali veliku pažnju javnosti, ali i da postoji neslaganje i tenzije među učesnicima ovog procesa.

BONUS VIDEO