MITROVIĆ NAJAVIO SPEKTAKL! Košarkaš oran za novu sezonu Evrolige, pa poručio - Taktički smo spremni! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 13:09


Nezgodan rival.

Foto: Instagram/crvenazvezdakk
MITROVIĆ NAJAVIO SPEKTAKL! Košarkaš oran za novu sezonu Evrolige, pa poručio - Taktički smo spremni! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde započinju novu evroligašku sezonu u petak, 4. oktobra, u 21 čas, gostovanjem novajliji KK Pariz. Tim Janisa Sferopulosa ima zadatak da popravi utisak iz prošle sezone, koja je bila jedna od najneuspešnijih u Evroligi za crveno-bele.

Hala u Parizu biće rasprodata, a u publici će biti i veliki broj navijača Crvene zvezde, što će biti dodatni vetar u leđa srpskom timu. Igrači Zvezde, motivisani ne baš idealnim startom u AdmiralBet ABA ligi, žele da u Evroligi pokažu bolju igru i otvore sezonu pobedom.

Košarkaš Crvene zvezde, Luka Mitrović, izneo je svoje utiske pred početak nove sezone Evrolige. On ističe da je ekipa Pariza nezgodan rival i da se očekuje veoma fizički zahtevan meč pun trčanja i tranzicije.

- Dugo očekivani početak Evrolige. Motivisani smo, dobro smo radili na treninzima i spremni dočekujemo ovaj početak sezone. Protiv sebe imamo novog Evroligaša koja je motivisana. Atipična ekipa, nepoznanica svima nama, ali analizirali smo to, čeka nas fizički zahtevan meč sa dosta trčanja, tranzicije, kratkih napada, tako da smo se sa te taktičke strane dobro spremili i mislim da spremni dočekujemo ovaj meč - rekao je Mitrović.

Crvena zvezda će 4. oktobra odigrati prvi meč nove sezone Evrolige protiv ekipe Pariza u glavnom gradu Francuske. Luka Mitrović ističe da je ekipa Pariza nepoznanica za njih, ali da su se dobro pripremili taktički za fizički zahtevan meč sa puno trčanja i tranzicije.

Svi ljubitelji košarke će moći da prate uživo prenos meča između Crvene zvezde i Pariza na portalu Telegraf.rs, što će svakako biti prilika da se prati početak nove sezone Evrolige i performanse obe ekipe.

BONUS VIDEO