JOKIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O SVOJIM KONJIMA: Niko od njega nije to očekivao, ne zna baš sve o njima


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 03.10.2024 | 16:13


Veliki propust NBA asa.

Foto: Starsport
JOKIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O SVOJIM KONJIMA: Niko od njega nije to očekivao, ne zna baš sve o njima

Nikola Jokić najbolji je košarkaš sveta, ali košarka nije njegova jedina, pa možda ni najveća ljubav. On je pasionirani ljubimac konja i konskih trka i to znaju i vrapci na grani. Zato ne čudi da je odmah po sletanju u Beograd posle osvajanja bronze na Olimpijskim igrama u Parizu odjurio u Sombor do svojih konja na trke.

Međutim, koliko god ih voleo, Nikola je dokazao da ne zna baš sve o svojim konjima. Tačnije, ne zna im svima imena, što je šokantno. Doduše, toliko ih ima novih da ne čudi što se pogubio.

- Imam šest novih konja od ovog leta - rekao je Nikola i potom počeo da nabraja njihova imena:

- Kepten Džog, Tajm Flajs, Pariz River, Dip Touft, Taktikal... nešto... zaboravio sam poslednjeg.

Potom je upitan čega će se posebno sećati tokom NBA pauze.

- To su Olimpijske igre, igranje s mojim prijateljima za reprezentaciju, poseban osećaj i drugačije emocije - rekao je Jokić kao iz topa.

Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Ponosan na bronzu sa OI: Nikola Jokić

 

Podsetimo, košarkaši Denvera nalaze se u Abu Dabiju u sklopu projekta NBA Global Games koji je dao  veliku šansu gledaocima u ovom delu sveta da vide neke od najboljih asova, a klubovima mogućnost da se predstave novim tržištima. Tako će Nagetsi odigrati dva meča protiv Bostona 4. i 6. oktobra u Etihad Areni na Jas Ostrvu u Abu Dabiju, sa početkom od 18 časova po srednjoevropskom, odnosno 20 časova po lokalnom vremenu.

Lider tima biće Nikola Jokić, koji je predvodio ekipu do NBA titule prošle godine, ali će se puno očekivati i od novajlija. Reč je o Raselu Vestbruku i Dariju Šariću. Interesantno, dolaskom Šarića trener Majkl Meloun je nastavio pravljenje Jugoslavije u malom, a sada se i sam dotakao te teme. Naime, tu su od ranije Nikola Jokić, Vlatko Čančar i trener Ognjen Stojaković.

BONUS VIDEO