PARTIZAN JE MALI KLUB IZ SRBIJE: Amerikanac izvređao crno-bele, pa ušao raspravu sa grobarima


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 03.10.2024 | 16:56


Sve zbog trejda Duana Vašingtona.

Foto: Starsport
PARTIZAN JE MALI KLUB IZ SRBIJE: Amerikanac izvređao crno-bele, pa ušao raspravu sa grobarima

Duan Vašington, doskorašnji bek Partizana, napravio je veliki iskorak u svojoj karijeri prelaskom u NBA i to u trejdu koji je teško razumeti. Naime, on je bio deo velike razmene u koju su bili uključeni Minesota i Njujork, kao i Šarlot, pa je Vašington završio u Šarlotu, gde je potpisao trogodišnji ugovor vredan 7,2 miliona dolara, iako su druga i treća godina ugovora uslovne, što znači da mu ukupna svota novca nije garantovana.

Foto: Starsport

Duan Vašington otišao u NBA, Partizan dobija novac

Partizan, prema dostupnim informacijama, dobija obeštećenje od 850 hiljada dolara zbog prevremenog odlaska Vašingtona. Tako je klub ušao u specifičan problem pred start nove sezone jer sada postoji potreba da se pozicija beka dodatno popuni. Međutim, ovakav trejd se nije dopao svima u Americi. Tako je američka Instagram zvezda Kalen Honoha svojim pratiocima objasnila kako će Partizan biti apsolutni pobednik ovog trejda. Međutim, koristio je reči kojima je brutalno ponizio Partizan.

- Kako je najveći pobednik trejda u kom je Karl-Entoni Tauns završio u Niksima nekako postao mali klub iz Srbije - upitao je u uvodnom delu videa poznati Instagram korisnik.

 

 

Zatim je objasnio sve, odnosno kako će "parnom valjku" pripasti pozamašna svota novca praktično ni za šta, pa u jednom trenutku nastavio kratko o crno-belima.

- Duan Vašington trenutno igra za mali klub u Srbiji, čije ime neću ni da pokušam da izgovorim - rekao je Amerikanac, pa su mu navijači Partizana besno reagovali i u komentarima su pokušavali da objasne koliko je Partizan veliki klub.

Ipak, ni to nije pomoglo.

- Partizan u poređenju sa Niksima? Mali - odgovorio je Kalen.

BONUS VIDEO