PANTER SUDI ZVEZDI NA STARTU EVROLIGE: Grobarima dobro poznato ime deli pravdu u Parizu


IZVOR: Republika/ O.J. - 03.10.2024 | 18:33


Biće tesno u "gradu svetlosti"

Foto: Starsport
PANTER SUDI ZVEZDI NA STARTU EVROLIGE: Grobarima dobro poznato ime deli pravdu u Parizu

Košarkaši Crvene zvezde ovogodišnju premijeru u Evroligi imaće u petak od 21 čas kada će gostovati novajliji u takmičenju KK Pariz. Izabranici Janisa Sferopulosa krenuće u nepoznato, ali ne sami. Naime, prema najavama iz Francuske, hala će biti rasprodata, a u njoj će se naći i veliki broj delija.

Iz tog razloga, sudijska trojka koja je odabrana da deli pravdu na prvom istorijskom meču Pariza u Evroligi ne bi valjalo da mnogo greši. 

A odlučeno je da će nju činiti sledeći arbitri: Karmelo Paterniko (Italija), Emilio Perez (Španija) i Ana Panter (Nemačka).

Foto: Starsport

Ana Panter i Željko Obradović

Zvezdaši nemaju neko negativno mišljenje ni o jednom od sudija koji će sutra biti na parketu, dok se grobari na pomen Ane Panter i dalje ježe pošto se u mnogo navrata nisu slagali sa njenim odlukama na štetu Partizana.

Podsetimo, Crvena zvezda u Pariz odlazi oslabljena neigranjem Miloša Teodosića koji zbog suspenzije i nema prava nastupa u prva dva kola Evrolige. Zato je Majk Daum rešio probleme sa pasošem na vreme i putovaće sa ekipom u Francusku. Naime, Amerikanac je doputovao u Srbiju sa privremenim pasošem, koji određene zemlje ne prihvataju, pa tako nije mogao da se nađe u sastavu za gostovanje Dubaiju na startu AdmiralBet ABA lige.

S druge strane, Pariz će želeti da se predstavi u najboljem svetlu jer je prošle godine osvojio Evrokup i tako se prvi put našao u Evroligi.

BONUS VIDEO