RAKOČEVIĆ LIKUJE ZBOG PORAZA PARTIZANA: So na ranu grobarima


IZVOR: Republika/ O.J. - 03.10.2024 | 23:36


Legendarni as čestitao Baskoniji

Foto: Starsport
RAKOČEVIĆ LIKUJE ZBOG PORAZA PARTIZANA: So na ranu grobarima

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije na otvaranju Evrolige sa 88:82. Nova sezona - stare boljke crno-belih... Tako je najbolje opisati ono što se večeras desilo u Vitoriji i što se događa već sezonama, bez obzira na to koji tim Partizana bio na terenu. Izašao je neki potpuno novi sastav na parket, ali je uradio isto ono što su i prethodni Obradovićevi često umeli - vodio, izgledao dobro, a onda sve prosuo u poslednjoj četvrtini.

"Parni valjak" je vodio posle prvog perioda, imao odlične procente šuta pre svega za tri, tandem Džons je zadavao ogromne muke Baskijcima koji su na veliku pauzu otišli sa -6. Međutim, propast je krenula u trećoj deonici posle koje je domaćin već bio na -1. Gledali smo rezultatsku klackalicu sve do nekih dva minuta pre kraja, kada je Luvavu-Kabaro pogodio ključnu trojku i time praktično doneo prvu pobedu Lasovom sastavu ove sezone.

A posle meča oglasio se i Igor Rakočević. Legendarni bivši košarkaš svojevremeno je sa velikim uspehom nastupao za Baskoniju, tadašnju Tau Keramiku, a sada je iskoristio priliku da čestita Lasu i igračima na pobedi.

- Čestitam Baskoniji i Pablu Lasu na njihovoj prvoj pobedi u Evroligi. Tim deluje kompaktno, atletski i energetski veoma dobar - napisao je Rakočević na platformi "X".

 

Crno-belima sada preostaje da se bolje spreme za gostovanje Real Madridu u drugom kolu elitnog takmičenja.

BONUS VIDEO