LASO BLISTAO OD SREĆE: Španac otkrio kako su nadigrali Žocov Partizan


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 03.10.2024 | 23:46


Jedan detalj posebno je istakao, a zahvalio se i navijačima, koji su ih pogurali do pobede sa 88:82.

Foto: Starsport
LASO BLISTAO OD SREĆE: Španac otkrio kako su nadigrali Žocov Partizan

Trener Baskonije Pablo Laso nije krio zadovoljstvo nakon pobede svog tima nad Partizanom rezultatom 88:82 u prvom kolu Evrolige. Laso je istakao da je pobeda zaslužena i da je rezultat plod timskog rada. Posebno je pohvalio odbranu svog tima, ističući da su igrači radili jako tokom celog meča. Takođe, naglasio je da je drugo poluvreme donelo bolje razumevanje protivničke igre, što je doprinelo konačnom trijumfu.

- Pre svega, čestitke mom timu na pobedu, mislim da je zaslužena, timska. Radili smo jako ceo meč odbrambeno, a defanzivno smo u drugom poluvremenu bolje razumeli kako su igrali - rekao je Laso.

Foto: twitter.com/KK Partizan

 

Trener Baskonije takođe je istakao važnost podrške navijača u ostvarivanju pobede. Naglasio je da su ih navijači "pogurali" ka trijumfu i da je bilo izuzetno zadovoljstvo igrati pred njima u prvoj utakmici kod kuće.

- Srećan sam zbog pobede i zbog toga što je ovo naša prva utakmica kod kuće i mislim da su nas navijači pogurali do trijumfa - dodao je Španac.

Pablo Laso je sa ponosom istakao da je ovo već treća uzastopna pobeda protiv Partizana, nakon prošlosezonskih trijumfa sa ekipom Bajerna. Ova činjenica dodatno potvrđuje njegovu kvalitetnu taktiku i vođenje tima u mečevima protiv crno-belih. Ukupno gledano, Laso je bio izuzetno zadovoljan postignutim rezultatom i istakao je da je ova pobeda važna za dalji tok takmičenja. Baskonija je tako započela Evroligu sa pobedom, a Pablo Laso se nada da će njegov tim nastaviti da pruža kvalitetne partije u narednim utakmicama.

BONUS VIDEO