JEFTINE GREŠKE! Marinković oštar nakon izgubljene utakmice!


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 08:52


Uprkos porazu, Marinković je istakao da je ekipa pokazala borbu do poslednjeg trenutka.

Foto: Starsport
JEFTINE GREŠKE! Marinković oštar nakon izgubljene utakmice!

Kapiten Partizana, Vanja Marinković, nije krio razočaranje posle poraza od Baskonije u prvom kolu Evrolige. Iako je istakao da je ekipa pokazala borbenost, nije mogao da sakrije frustraciju zbog "jeftinih grešaka" koje su ih koštale pobede.

Jeftine greške… Na šest razlike, ja prvi dižem na šut. Brzi šutevi. Umesto da igramo strpljivo, malo pametnije i da uvek imamo tih šest ili osam razlike u svojim rukama, mi smo izdivljali. Počevši od mene. Jeftin poraz, jeftine greške. Sreća pa je prvo kolo, pa možemo da učimo iz toga - rekao je Marinković.

Uprkos porazu, Marinković je istakao da je ekipa pokazala borbu do poslednjeg trenutka.

Mislim da smo se borili do poslednjeg šuta, jurili smo da bude što manja razlika. I to je to. Idemo dalje, Imamo Cibonu za vikend, pa onda idem u Madrid - istakao je Marinković.

Foto: Republika

Vanja Marinković

 

Samo 32 poena Partizan je primio u prvom poluvremenu, pa preko 50 i nešto u drugom…

Ekipa se bori, dobro igra odbranu.. Ti kada svedeš bilo koga na 32 poena, a pogotovo ekipu koja ima ovakve individualce poput Hauarda, Monekea, Luvavua, to je velika stvar. Ali opet, moramo da nastavimo u tom ritmu, da nam se ne dešavaju prazni hodovi kao protiv Spartaka, pa kao i danas. To nisu neke greške, to je sve jeftino. Ako hoćemo nešto, a hoćemo, ne smemo da imamo te jeftine greške - zaključio je Marinković.

Ovo su bili utisci kapitena Partizana posle poraza od Baskonije, a sada ostaje da vidimo kako će se ekipa pripremiti za naredne izazove.

BONUS VIDEO: