KAKAV SKANDAL! Rakočević čestitao Baskoniji na pobedi - GROBARI BESNI!


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 09:29


Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

Foto: Starsport
KAKAV SKANDAL! Rakočević čestitao Baskoniji na pobedi - GROBARI BESNI!

Bivši srpski košarkaš Igor Rakočević izrazio je čestitke ekipi Baskonije na pobedi nad Partizanom (88:82) na startu Evrolige, istakavši da je tim iz Vitorije delovao kompaktno, atletski i energetski veoma dobro. Rakočević je svoje čestitke uputio putem Tvitera, gde je pohvalio timsku igru Baskonije i trenera Pabla Lasoa, ističući njihovu prvu pobedu u Evroligi.

 - Čestitam Baskoniji i Pablu Lasu na njihovoj prvoj pobedi u Evroligi. Tim deluje kompaktno, atletski i energetski veoma dobar - napisao je Rakočević na Tviteru.

 

 

Igor Rakočević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, bio je deo ekipe Baskonije, tadašnje Taukeramike, od 2006. do 2009. godine. Tokom svog boravka u Baskoniji, Rakočević je ostvario značajne uspehe, doprinoseći timu svojim umećem i iskustvom.

Rakočevićeve čestitke izazvale su brojne reakcije među ljubiteljima košarke, kako u Srbiji, tako i u Španiji. Mnogi su se složili sa Rakočevićevim viđenjem igre Baskonije, ističući njen atletski i energičan pristup koji je rezultirao pobedom nad Partizanom.

Pobeda Baskonije nad Partizanom rezultatom 88:82 na startu Evrolige izazvala je pažnju košarkaške javnosti. Utakmica je bila obeležena dinamičnom igrom i napetim trenucima, a Baskonija je uspela da zadrži prednost i ostvari važnu pobedu pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO: