AUU, KAKVA BOMBA! ONA ZARAĐUJE VIŠE I OD BOGDANOVIĆA! Evo čime se ova lepotica bavi!


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 16:06


Svako zanimanje nosi različite mogućnosti zarade.

Foto: printscreen/instagram
AUU, KAKVA BOMBA! ONA ZARAĐUJE VIŠE I OD BOGDANOVIĆA! Evo čime se ova lepotica bavi!

U poslednjih nekoliko godina, OnlyFans platforma je postala pravo čudo modernog doba. Sa sve većom popularnošću ove platforme, mnogi kreatori sadržaja su pronašli način da značajno unaprede svoj finansijski status. Korina Kopf, jedna od vodećih kreatorki na ovoj platformi, postala je simbol uspeha zahvaljujući svojim atraktivnim fotografijama koje privlače veliki broj pretplatnika. Sa zaradom od čak 67 miliona dolara u poslednje tri godine, Korina je definitivno dokazala da OnlyFans može biti izuzetno profitabilan posao.

Foto: RTS/printscreen

Bogdan Bogdanović

 


S druge strane, svet sporta donosi svoje impresivne zarade. Bogdan Bogdanović, jedan od najplaćenijih igrača u NBA ligi, obezbedio je sebi zagarantovan ugovor od 52 miliona dolara u periodu od tri godine. Sa godišnjom zaradom od 17.260.000 dolara, Bogdanović se svakako može svrstati među vrhunske sportiste sa izuzetno unosnim ugovorima. POGLEDAJ GALERIJU

Uporediti zaradu na OnlyFans platformi sa zaradom u NBA ligi može biti iznenađujuće. Dok su sportisti poput Bogdana Bogdanovića poznati po impresivnim zaradama, Korina Kopf je uspela da nadmaši mnoge od njih svojom zaradom na OnlyFans platformi. Ova neobična paralela između sveta sporta i sveta online sadržaja jasno pokazuje koliko se tržište promenilo u poslednjih nekoliko godina.

Svako zanimanje nosi različite mogućnosti zarade, a primeri Korine Kopf i Bogdana Bogdanovića jasno pokazuju raznolikost i dinamiku današnjeg tržišta. Dok sportisti i dalje dominiraju svetom zarade, nove platforme poput OnlyFans pružaju potpuno nove mogućnosti za kreatore sadržaja da ostvare značajne prihode, čime se menja paradigma tradicionalnih karijera i otvaraju se potpuno nove perspektive za finansijski uspeh.

BONUS VIDEO: