JOKIĆEVA MAJSTORIJA NA DELU: Somborac izveo LUDILO potez u Abu Dabiju! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 04.10.2024 | 19:31


Jokić pokazao kakav je majstor.

Foto: www.profimedia.rs
JOKIĆEVA MAJSTORIJA NA DELU: Somborac izveo LUDILO potez u Abu Dabiju! (VIDEO)

Publika u Abu Dabiju ima priliku da doživi pravi košarkaški spektakl, jer su se košarkaši Denvera i Bostona okupili u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kako bi odigrali dve utakmice u sklopu glamuroznog projekta koji je nastao u partnerstvu sa NBA ligom. Hala je već rasprodata, a navijači jedva čekaju da vide majstorije Nikole Jokića, koji se vratio u istu halu gde je nedavno igrao sa reprezentacijom Srbije.

Nikola Jokić, kao i obično, pokazuje svoju dominaciju na terenu, upisuje poene, skokove i asistencije. Igračima Bostona je teško da ga zaustave, jer Jokić uvek ima neki skriveni potez u rukavu, čak i kada ne forsira igru. Jedan od tih skrivenih poteza je bio posebno zanimljiv - kada je promenio ruku pri šutu, brzinom munje prebacio loptu u desnu ruku i pogodio koš.

Nikola Jokić nije bio jedina sportska zvezda koja je privukla pažnju u Abu Dabiju. On se susreo sa legendarnim fudbalerom Tjeri Anrijem, koji je želeo da zabeleži zajedničku fotografiju sa košarkaškim asom. Ovaj NBA spektakl u Abu Dabiju definitivno je privukao pažnju ljubitelja košarke širom sveta, a Nikoli Jokiću je ovo bila još jedna prilika da pokaže svoj neosporni talenat i veštine na terenu.

Jokić je na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Parizu pokazao veliko znanje i majstorstvo noseću dres Srbije. Naš nacionalni tim je osvojio bronzu, ali su izabranici Svetislava Pešića pokazali igru za zlato.

BONUS VIDEO