NEVEROVATNO! ZVEZDA POBEDILA BEZ TEA! Ovako nešto se nije desilo od kad se priključio crveni-belima!


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 09:51


Miloš Teodosić nije bio u mogućnosti da igra u Francuskoj zbog suspenzije koju je zaradio prošle godine tokom meča protiv Anadolu Efesa.

Foto: Instagram/crvenazvezdakk
NEVEROVATNO! ZVEZDA POBEDILA BEZ TEA! Ovako nešto se nije desilo od kad se priključio crveni-belima!

Košarkaši Crvene zvezde započeli su novu sezonu Evrolige pobedom nad Parizom rezultatom 80:77. Ova pobeda je posebno značajna jer je prva pobeda Zvezde u Evroligi bez Miloša Teodosića u timu od njegovog dolaska na Mali Kalemegdan.

Miloš Teodosić nije bio u mogućnosti da igra u Francuskoj zbog suspenzije koju je zaradio prošle godine tokom meča protiv Anadolu Efesa. Ovaj iskusni plejmejker je dobio dva meča suspenzije zbog sukoba sa sudijama, te je propustio utakmicu u Parizu. Prošle sezone, Teodosić je takođe propustio sedam mečeva u Evroligi zbog povreda i bolesti, a tokom njegovog odsustva Zvezda je zabeležila poraze na svih sedam utakmica.

Foto: KK Crvena zvezda

Miloš Teodosić

 

Naredna utakmica Zvezde u Evroligi je protiv Baskonije u Beogradu, a ni tada Teodosić neće biti u timu. Ova situacija postavlja dodatne izazove pred ekipu, ali istovremeno pruža priliku drugim igračima da preuzmu veću odgovornost i pokažu svoje kvalitete.


Novi trener Zvezde, Janis Sferopulos, imaće priliku da testira taktiku i igrački kadar bez Teodosića u timu, a navijači će imati priliku da vide kako se ekipa nosi sa izazovima koje ova situacija donosi.

Pobeda nad Parizom predstavlja važan početak nove sezone Evrolige za Crvenu zvezdu. Iako je odsustvo Teodosića značajan faktor, tim je uspeo da se izbori sa tim izazovom i ostvari pobedu. Sada se okreću narednoj utakmici protiv Baskonije, sa nadom da će uspeti da zadrže pozitivan trend i ostvare još jedan uspeh na evropskoj sceni.

BONUS VIDEO: