JOŠ JEDNA UTAKMICA BEZ JEDNOG IGRAČA! Sferopulos jasan: "Osnovno je da se pridržavamo plana"!


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 14:02


Ovo će pružiti priliku drugim igračima da preuzmu veću odgovornost na terenu.

Foto: Starsport
JOŠ JEDNA UTAKMICA BEZ JEDNOG IGRAČA! Sferopulos jasan: "Osnovno je da se pridržavamo plana"!

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, ističe značaj koncentracije pred nadolazeći meč sa ekipom Splita. Sferopulos naglašava važnost pridržavanja plana i dogovora kako bi crveno-beli odigrali na najvišem nivou. Ova utakmica, koja se igra u gostima, zahtevaće maksimalnu posvećenost igrača Crvene zvezde.

Plejmejker Miloš Teodosić će biti na raspolaganju Sferopulosu za meč sa Splitom, nakon što je odslužio suspenziju u Evroligi. Njegov povratak na teren sigurno će ojačati tim Crvene zvezde i pružiti dodatnu podršku u ostvarivanju cilja.

-Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalizuje i dobrim rezultatima i pobedama. Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Miloš Teodosić

 


Kapiten Branko Lazić neće biti u mogućnosti da se pridruži ekipi u Splitu zbog povrede zadnje lože. Njegovo odsustvo će predstavljati izazov za tim, ali će pružiti priliku drugim igračima da preuzmu veću odgovornost na terenu.

Pre putovanja u Split, ekipa Crvene zvezde će imati trening oporavka u Parizu. Ovo će im pružiti priliku da se pripreme za nadolazeći meč i da održe fizičku spremnost na visokom nivou.

Meč između Splita i Crvene zvezde biće odigran sutra od 17 časova. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, a navijači Crvene zvezde će biti u velikom broju kako bi pružili podršku svom timu.

BONUS VIDEO: