JOKIĆ SE POIGRAO SA ODBRANOM BOSTONA: Nikola se šali sa Seltiksima! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 06.10.2024 | 17:56


Neverovatan potez Jokića.

Foto: Printscreen
JOKIĆ SE POIGRAO SA ODBRANOM BOSTONA: Nikola se šali sa Seltiksima! (VIDEO)

Nakon prvog poluvremena, Denver je bio u zaostatku, ali je srpski košarkaš Nikola Jokić bio zapažen igrač na terenu. Sa 20 poena, sedam skokova i tri asistencije, ostavio je značajan trag na utakmici. Posebno je bio impresivan njegov potez kada je "izmigoljio" kroz odbranu Bostona, delujući gotovo neuhvatljivo za svoje protivnike.

Nikola Jokić je postigao 20 poena uz sedam skokova i tri asistencije, a iz igre je bio veoma efikasan sa šutem od 7/13. Njegova sposobnost da se probije kroz odbranu protivnika i postigne poene na impresivan način ostavlja utisak kao da se šeta kroz odbranu rivala.

Jokićeva sposobnost da se izmigolji kroz odbranu protivnika privukla je pažnju publike, a njegov potez koji je rezultirao iznudjenim prekršajem rivala dodatno je istakao njegovu nadmoć nad protivničkom ekipom. Svojom izuzetnom tehnikom i veštinom, Jokić je pokazao zašto je jedan od najtalentovanijih košarkaša današnjice.

Nikola Jokić je još jednom potvrdio svoju izuzetnu igračku nadmoć i spretnost na terenu. Njegov učinak u drugom meču priprema u Abu Dabiju nagoveštava da će i ove sezone biti jedan od glavnih aduta Denver Nagetsa u borbi za visok plasman u NBA ligi. Jokić je i letos tokom Olimpijskih igara u Parizu pokazao veliko umeče, gde je vodio Srbiju do bronze, nakon nesrećnog poraza od Amerikanaca u polufinalu.

BONUS VIDEO