JOKIĆ PONOVO ŠOKIRAO ZBOG SVOJIH KONJA: Nikola otkrio šta nikada nije uradio


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 07.10.2024 | 10:49


Neverovatno šta je centar Denvera rekao.

Foto: Starsport
JOKIĆ PONOVO ŠOKIRAO ZBOG SVOJIH KONJA: Nikola otkrio šta nikada nije uradio

Nikola Jokić najbolji je košarkaš sveta, ali košarka nije njegova jedina, pa možda ni najveća ljubav. On je pasionirani ljubimac konja i konskih trka i to znaju i vrapci na grani. Zato ne čudi da je odmah po sletanju u Beograd posle osvajanja bronze na Olimpijskim igrama u Parizu odjurio u Sombor do svojih konja na trke. Međutim, iako je poznato koliko voli svoje konje, jedan detalj u vezi njih koji je Nikola otkrio je šokirao javnost.

- Iskreno nikada nisam jahao ni konje. Samo sam ih vozio u sulkama - rekao je je odgovorio Jokić.

Ovo je druga šokantna njegova izjava o konjima proteklih dana. Koliko god ih voleo, Nikola je dokazao da ne zna baš sve o svojim konjima. Tačnije, ne zna im svima imena, što je šokantno. Doduše, toliko ih ima novih da ne čudi što se pogubio.

Foto: Dragan Prelić

Redovno na konjskim trkama: Nikola Jokić

- Imam šest novih konja od ovog leta - rekao je Nikola i potom počeo da nabraja njihova imena:

- Kepten Džog, Tajm Flajs, Pariz River, Dip Touft, Taktikal... nešto... zaboravio sam poslednjeg.

Potom je upitan čega će se posebno sećati tokom NBA pauze.

- To su Olimpijske igre, igranje s mojim prijateljima za reprezentaciju, poseban osećaj i drugačije emocije - rekao je Jokić kao iz topa.

Podsetimo, košarkaši Denvera igrali su u Abu Dabiju u sklopu projekta NBA Global Games dve utakmice sa Bostonom, a Jokić je opet bio lider ekipe. On ih je predvodio do NBA titule prošle godine, ali će se puno očekivati i od novajlija. Reč je o Raselu Vestbruku i Dariju Šariću. Interesantno, dolaskom Šarića trener Majkl Meloun je nastavio pravljenje Jugoslavije u malom, a sada se i sam dotakao te teme. Naime, tu su od ranije Nikola Jokić, Vlatko Čančar i trener Ognjen Stojaković.

BONUS VIDEO