ZVEZDU I PARTIZAN IZBACUJU IZ ARENE: Veliki udarac za večite!


IZVOR: Republika/S. J. - 07.10.2024 | 15:28


Ovo se neće dopasti navijačima!

Foto: Starsport
ZVEZDU I PARTIZAN IZBACUJU IZ ARENE: Veliki udarac za večite!

U periodu od 2. do 9. novembra, Beogradska arena će biti domaćin teniskog turnira, što će imati značajan uticaj na sportske aktivnosti u ovom periodu. Kao rezultat toga, Crvena zvezda i Partizan neće moći da dočekuju svoje protivnike u Areni, pa će morati da se presele u "Pionir".

"Beli sport" će navijače osvajača triple krune iz prošle sezone prebaciti u halu "Aleksandar Nikolić" na tri utakmice, od kojih će dve biti u Evroligi, a jedna u ABA ligi. Crno-beli bi mogli da prođu i bez preseljenja, a jedino je pitanje da li Arena može da bude spremna za tako kratko vreme pred susret sa Dubaijem.

Partizan je dobro prošao jer će gostovati Fenerbahčeu i Parizu u eliti, a zatim će se susresti sa FMP-om u Železniku. Jedino je problematičan duel sa Dubaijem koji je na programu dan posle završenog teniskog turnira, pa ostaje pitanje da li će Beogradska arena biti spremna.

Crvena Zvezda će u popularnom Pioniru dočekati Panatinaikos, prvaka Evrope 1. novembra od 20 časova, a 7. istog meseca Albu sat vremena ranije. Između toga je i Cedevita Olimpija, ali termin još nije dogovoren, a najrealnije je da to bude nedelja ili ponedeljak.

Ovaj period će biti izuzetno značajan za navijače i igrače oba kluba, te se sa nestrpljenjem očekuju ovi izuzetno zanimljivi sportski susreti.

BONUS VIDEO