KAMPACO VERUJE U NOVI ZVEZDIN TIM: Goreće Arena protiv Baskonije


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.10.2024 | 20:06


Podrška Sferopulosu i igračima stiže sa svih strana

Foto: Starsport
KAMPACO VERUJE U NOVI ZVEZDIN TIM: Goreće Arena protiv Baskonije

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su doživeli šokantan poraz u trećoj rundi AdmiralBet ABA lige od Splita. I da se to dogodilo u bilo kom drugom momentu, "frka" bi se ubrzo smirila, ali pošto je Sferopulosov tim "zakazao" već drugi put u tri kola, nije lako delijama da se pomire sa neuspehom na Gripama. Iako je na startu Evrolige upisana i više nego bitna pobeda u Parizu, navijači skreću pažnje na pojedine "trule" stvari u igri crveno-belih.

Ali, činjenica je da mesta za paniku - nema. Sirene su još daleko od paljenja na Malom Kalemegdanu. Na kraju krajeva, u sredu u Beograd dolazi ekipa koja je u sličnoj situaciji, a odlazak trenera i menjanje rostera se ne dovode ni u kakvo pitanje. Baskonija je na startu sezone poražena u španskom šampionatu od Tenerifa i od Andore, ali su pobedom nad Partizanom Baskijci sačuvali sebi još dosta kredita. I od njih bi trebalo da uče i delije.

Ekipa je nova, traži se, ali ono što je najbitnije jeste da je kvalitet tu. Kada to vidi i Fakundo Kampaco, maestro košarke, onda u to morate verovati.

Naime, na novoj objavi zvaničnog naloga KK Crvena zvezda na Instagramu u kom se pozivaju navijači da dođu u sredu na evroligašku premijeru u Beogradu, Argentinac se u komentarima oglasio i ostavio tri emotikona vatre koja gori. Zna vrlo dobro plej Reala kakva je atmosfera umela da bude na tribinama dok je on nosio crveno-beli dres, a ovim potezom je očigledno pozvao publiku da dođe u velikom broju i podrži momke u vrlo bitnom meču, iako je tek start sezone.

BONUS VIDEO