ZVEZDIN LJUBIMAC SE VRAĆA!? Košarkaš našao utočište u bivšem klubu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.10.2024 | 21:36


Senzacija u evropskoj košarci

Foto: Profimedia
ZVEZDIN LJUBIMAC SE VRAĆA!? Košarkaš našao utočište u bivšem klubu! (FOTO)

Američki košarkaš Džordan Lojd, koji trenutno nastupa za Makabi Tel-Aviv, razmatra mogućnost povratka u Monako zbog niza faktora koji bi mogli uticati na njegovu odluku. Trener Monaka, Saša Obradović, istakao je potrebu za pojačanjima nakon povreda Nika Kalatesa i Furkana Korkmaza, što bi moglo otvoriti vrata za potencijalni transfer Lojda.

Iako je Lojd nedavno potpisao za Makabi Tel-Aviv i ostvario solidne rezultate u Evroligi, nova pravila o transferima u ligi omogućavaju da prelazak bude realizovan pre 26. kola. Trenutno se vode pregovori o dovođenju Sabena Lija kao potencijalne zamene za Lojda, što dodatno ukazuje na verovatnoću njegovog odlaska.

Povrede Nika Kalatesa i Furkana Korkmaza predstavljaju značajan udarac za ekipu Monaka, što je navelo trenera Sašu Obradovića da istakne hitnu potrebu za pojačanjima. Ova situacija može biti ključni faktor koji bi mogao uticati na odluku Džordana Lojda da napusti Makabi Tel-Aviv i vrati se u Monako, gde bi njegovo iskustvo moglo biti od presudnog značaja za tim.

Foto: Starsport

Džon Lojd

Iako je Džordan Lojd nedavno prešao u redove Makabi Tel-Aviva i ostvario solidan početak sezone u Evroligi, nova pravila o transferima u ligi omogućavaju mogućnost prelaska pre 26. kola. Ovo bi moglo biti presudno za Lojdovu odluku o povratku u Monako, s obzirom na potrebu Monaka za dodatnim igračkim snagama usled povreda ključnih članova tima.

U međuvremenu, Makabi Tel-Aviv već vodi pregovore o dovođenju Sabena Lija kao potencijalne zamene za Džordana Lojda, što dodatno nagoveštava veliku verovatnoću Lojdovog odlaska iz kluba. Očekuje se da će ovi pregovori imati značajan uticaj na konačnu odluku američkog košarkaša.

Dakle, Džordan Lojd bi uskoro mogao doneti ključnu odluku o povratku u Monako, a povrede ključnih igrača i nova pravila o transferima predstavljaju ključne faktore koji bi mogli uticati na ishod ove potencijalne promene tima.

BONUS VIDEO