HEZONJA SE OSUŠIO ZBOG BOLESTI: Hrvat dočekuje Partizan u nikad goroj formi (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.10.2024 | 21:33


Baš je "sverglao"

Foto: Starsport
HEZONJA SE OSUŠIO ZBOG BOLESTI: Hrvat dočekuje Partizan u nikad goroj formi (FOTO)

Sezona Real Madrida nije počela onako kako su navijači "kraljevskog kluba" očekivali. Posle poraza u finalu Superkupa od Unikahe i u prvenstvu od Korunje, ekipa je doživela neuspeh i na startu Evrolige u Minhenu. Dodatni udarac bio je gubitak Marija Hezonje, hrvatskog košarkaša koji je bio tema brojnih spekulacija tokom letnjeg prelaznog roka.

Nakon Superkupa, Hezonja je izgubio čak sedam kilograma na misteriozan način, što ga je primoralo da propusti nekoliko mečeva. Povratak na teren usledio je protiv Saragose, a Hrvat je odmah pokazao zašto je toliko nedostajao timu. Ubacio je 13 poena i nagovestio povratak u najbolju formu, ali fotografija na društvenim mrežama koju je objavio njegov saigrač Havijer Rejtan Majes jasno je prikazala razliku u fizičkoj kondiciji Hezonje sad i nekad, što je izazvalo zabrinutost među navijačima.

Foto: x.com/xrm_22

Mario Hezonja opet zdrav

Hezonjin saigrač je na društvenim mrežama izrazio zadovoljstvo povratkom košarkaša na teren, ali je istovremeno primetio da je izgubio čak osam kilograma i dodao ironično: "a i dalje misli da je 'Super Mario'". U nastavku je napisao: "Drago mi je što si se vratio". Sledeću utakmicu Real igra već u četvrtak i to protiv Partizana. S obzirom na to koliko se Hezonja dovodio u vezu sa crno-belima, grobari se nadaju da bi protiv njih mogao da se "izvadi" na bolest i odigra slabiju partiju.

BONUS VIDEO