JAGO I KABOKLO SE OPET DRUŽE U BEOGRADU: Brazilci ponovo uživaju zajedno (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.10.2024 | 23:46


Na laganoj večeri

Foto: ABA liga
JAGO I KABOKLO SE OPET DRUŽE U BEOGRADU: Brazilci ponovo uživaju zajedno (FOTO)

Prošle sezone, Partizan i Crvena zvezda imali su po jednog Brazilca u svojim redovima - Jaga dos Santosa i Bruna Kabokla. Poznato je da su njih dvojica bliski prijatelji, ali njihovo druženje je neočekivano prekinuto pred finale AdmiralBet ABA lige kada je tadašnji igrač crno-belih izjavio da je to nedozvoljeno kada se dođe u završni deo sezone. Međutim, i pored promena pravaca u njihovim karijerama, njihovo prijateljstvo je opstalo, što često ističu i na društvenim mrežama. Posebno sada kada Kaboklov Hapoel ponovo igra u Beogradu.

Foto: Instagram/brunofive

Kaboklo i Jago na večeri u Beogradu

Bruno Kaboklo je imao vrlo buran period tokom leta. Napustio je Partizan neposredno pre finalnih mečeva regionalne lige i Superlige Srbije, što je izazvalo mnogo pažnje i spekulacija u javnosti. Postojale su brojne spekulacije o njegovoj budućnosti - da li će ostati u Partizanu, da li će preći u NBA ligu ili će se dogoditi nešto drugo. Na kraju, Kaboklo je iznenadio mnoge promenom kluba i prelaskom u Hapoel. Ova promena značila je da će ostati u Beogradu, gde Hapoel igra svoje domaće utakmice, što je omogućilo Kaboklu da zadrži bliskost sa svojim sunarodnikom Jagom.


Nakon što je Bruno prešao u Hapoel, njegovo prijateljstvo sa Jagom nastavilo se neometano. Njih dvojica su večeras javno pokazali kako se druže putem Instagrama, gde su se pohvalili večerom koju su proveli zajedno.

BONUS VIDEO