NAJVIŠE VOLIM DA IGRAM U BEOGRADU: Tavares uzbuđen kad dolazi u Arenu kao malo dete pred ekskurziju


IZVOR: Republika/ O.J. - 08.10.2024 | 00:35


"Mislim da se osećaš blagosloveno kada igraš pred takvim navijačima"

Foto: Starsport
NAJVIŠE VOLIM DA IGRAM U BEOGRADU: Tavares uzbuđen kad dolazi u Arenu kao malo dete pred ekskurziju

Sezona Real Madrida nije počela onako kako su navijači "kraljevskog kluba" očekivali. Posle poraza u finalu Superkupa od Unikahe i u prvenstvu od Korunje, ekipa je doživela neuspeh i na startu Evrolige u Minhenu. Dodatni udarac bio je i gubitak Marija Hezonje, ali čini se da njegovim povratkom i ekipa hvata ritam, pošto je konačno upisana pobeda nad Saragosom.

Jedan od standardno najboljih u redovima "kraljevskog kluba", koji je imao zapažene role u svim mečevima, jeste Edi Tavares. Reprezentativac Zelenortskih ostrva planira da njegovo ime bude jedno od najcenjenijih u "Vizink" areni, pošto je sa Madriđanima produžio ugovor do 2029.

Foto: Starsport

Edi Tavares protiv Partizana

Međutim, ono što je tu loše po navijače Partizana, jeste da su crno-beli prva sledeća prepreka na putu "gladnog" Reala do povratka u prepoznatljivu formu.

- Očekivanja su mi da počnemo u pravom ritmu, da pronađemo brzo ritam, da možemo da budemo na što boljoj poziciji što pre, kao što smo to uradili i prošle sezone. Od nas očekujem da odmah budemo na pravom putu, istakao je upravo Tavares pred duel sa Obradovićevim timom.

Izuzetno pohvalno je pričao o Areni i beogradskoj publici

- Mislim da se, kada si igrač, osećaš blagosloveno kada igraš pred takvim navijačima, publikom. Osećaš se posebno kada igraš u areni punoj ljudi koji navijaju za taj tim. U isto vreme, kada bismo to imali u svakoj dvorani svakog dana bismo imali žurku na košarkaškoj utakmici… za mene je to jedan od najboljih dana, kada idemo u Beograd, kada idemo u Grčku, objasnio je košarkaš Reala pred meč sa Partizanom koji se igra u Madridu u četvrtak.

BONUS VIDEO