DELIJE SPREMAJU SPEKTAKL: Košarkaši Zvezde imaće posebnu podršku protiv Baskonije


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 08.10.2024 | 13:42


Utakmica se igra u sredu od 20. časova.

Foto: star sport
DELIJE SPREMAJU SPEKTAKL: Košarkaši Zvezde imaće posebnu podršku protiv Baskonije

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u sredu od 20 časova Baskoniju u drugom kolu Evrolige, a ako je suditi na osnovu prognoza, izabranici Janisa Sferopulosa upisaće i drugi trijumf nakon što su na startu savladali Pariz u gostima.

Da bi njihovi ljubimci to i postigli svoj doprinos daće i delije. Naime, prema saznanjima Republike, navijači Zvezde spremaju spektakl u Beogradskoj areni za duel sa Baskonijom. Kao i kada je prošli put španska ekipa bila u Beogradu, u januaru, Arena će i sada imati jedinstvenu koreografiju preko svih tribina, a neće izostati ni spektakularno predstavljanje igrača, kakvo je takođe viđeno na tom susretu.

Foto: Starsport

Goreće Arena: prethodno gostovanje Baskonije u Beogradu

Nema sumnje da će to motivisati košarkaše Zvezde da slave, a to bi moglo da se desi i prema prognozama bukmejkera. Zvezda je favorit protiv španske ekipe koja je na startu savladala Partizan. Da će Zvezda osvetiti večitog rivala kvota na kladionicama je 1,52, dok je na pobedu Baskonije u Areni kvota čak 2,60. Što se tiče prognozirane razlike, crveno-belima se daju dobre šanse da slava ubedljivo s obzirom na to da je granica na "hendikep" stavljena na 10,5 poena i to ne u jednačik kvotama. Da će biti razlika 11 poena i više je 1,37, dakle veoma izgledno, dok je kvota na pobedu Zvezde sa deset poena i manje čak 2,60.

Foto: KK Crvena zvezda

Imaće vetar u leđa: Košarkaši Zvezde

Podsetimo, oba tima su uspešno startovala u Evroligi, ali njihova forma u domaćim ligama nije tako sjajna. Crvena zvezda ima skor 1-2 u AdmiralBet ABA ligi, dok Baskonija stoji na 0-2 u ACB ligi. Ovo može dodatno začiniti meč, jer će oba tima želeti da poprave svoj učinak i ostvare pobedu. Očekuje se veoma zanimljiv meč između ova dva tima, a navijači će sigurno biti uzbuđeni pred prvu evroligašku utakmicu koju će gledati uživo, zbog čega je i najavljen spektakl.

BONUS VIDEO