SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU PRED BASKONIJU: Sferopulos može lakše da diše!


IZVOR: Republika - 08.10.2024 | 20:28


Crveno-beli jači za kapitena.

Foto: Starsport
SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU PRED BASKONIJU: Sferopulos može lakše da diše!

Košarkaški klub Crvena zvezda se sprema za veliki meč protiv Baskonije u okviru drugog kola Evrolige. Nakon lošeg starta u AdmiralBet ABA ligi, ekipa je zabeležila pobedu protiv Pariza u Evropi, ali sada je pred njima novi izazov.

Crveno-beli su imali težak period, naročito zbog odsustva kapitena Branka Lazića. On je propustio prethodne utakmice zbog povrede, ali iz kluba stižu optimistične vesti - Lazić se vraća u tim. Klub je putem zvaničnog naloga na društvenoj mreži "X" potvrdio da je Lazić trenirao i da će biti spreman za naredni meč.

Ovo je veliko olakšanje za ekipu i navijače, jer Lazić predstavlja važan deo tima i njegovo prisustvo na terenu pruža dodatnu snagu i iskustvo. Nakon pobede u Parizu, Crvena zvezda je doživela poraz u Splitu u okviru ABA lige. Očekuje se da će ekipa dati sve od sebe kako bi se vratila na pobednički kolosek i pokazala svoju pravu snagu u susretu sa Baskonijom.

Utakmica sa Baskonijom predstavlja priliku za Crvenu zvezdu da pokaže svoje kvalitete i da se vrati na pobednički put. Tim se nada da će podrška navijača i povratak kapitena Lazića doneti pozitivan rezultat i novu energiju timu. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč koji će sigurno doneti uzbuđenje i neizvesnost.

BONUS VIDEO