ŠOK! KAMPACO IGRA PROTIV PARTIZANA! Žalba Reala urodila plodom


IZVOR: Republika/ O.J. - 09.10.2024 | 17:29


Ima li ovde pravde?!

Foto: www.profimedia.rs
ŠOK! KAMPACO IGRA PROTIV PARTIZANA! Žalba Reala urodila plodom

Fakundo Kampaco je prvobitno dobio jedan meč suspenzije zbog nesportskog ponašanja na meču sa Bajernom kada je žustro prigovarao sudiji jer mu nije dosuđen faul na šutu za tri poena u finišu susreta. To je bila odlična vest za sve grobare, pošto su "kraljevići" sledeći duel igrali upravo protiv Partizana. Međutim, čini se da za "elitu" pravde nema, pošto će Argentinac ipak igrati duel sa crno-belima u "Vizink" centru.

Razlog je bizaran - Madriđani su uložili žalbu na takvu odluku, koja tek treba da bude razmotrena, pa će zbog toga iskusni plejmejker svakako igrati u drugom kolu protiv Partizana sutra od 20:45 časova.

 

 

U slučaju da se ta kazna potvrdi, Kampaco će suspenziju odraditi tek u trećem kolu, kada Real gostuje Baskoniji. 

Podsetimo, Fakundo Kampaco je probao da iscenira faul na šutu prilikom poslednje prilike da Real ostane u meču na -3 i devet sekundi do kraja. Međutim, bio je to previše jeftin pokušaj i zaista nije jasno zbog čega je Argentinac reagovao izuzetno burno nakon što su arbitri odlučili da potpuno opravdano ne sviraju faul nad njim.

Bivšem igraču Zvezde ovo nije prvi put da pravi scenu na terenu, ali su ga ovog puta saigrači obuzdali u nameri da nasrne na arbitra. Međutim, bilo je prekasno i Kampaco je isključen sa utakmice nakon čega je dobio suspenziju koju, ipak, neće odraditi protiv Partizana.

BONUS VIDEO