ŽOCA EVROLIGA SABOTIRA U MADRIDU: Obradović utegao ekipu pred Real, pa dobio neočekivane vesti


IZVOR: Republika/ O.J. - 09.10.2024 | 17:52


Za ovo bi neko morao barem da se izvini

Foto: Starsport
ŽOCA EVROLIGA SABOTIRA U MADRIDU: Obradović utegao ekipu pred Real, pa dobio neočekivane vesti

Košarkaši Partizana sutra od 20:45 časova gostuju Real Madridu u drugom kolu Evrolige. Crno-beli su startovali porazom u Baskiji, baš kao i ekipa Ćus Matea u Minhenu, pa nema sumnje da će oba sastava biti motivisana.

Željko Obradović je pred meč hvalio Real, uz konstataciju da koncentracija mora da se drži svih 40 minuta, što nije bio slučaj u prvoj rundi.

- Znamo koliko je Real dobar tim. Spremili smo se da odigramo utakmicu na najbolji način. Svesni smo svih njihovih kvaliteta, ali smo takođe svesni svih naših kvaliteta. Razgovarali smo sa igračima, bio je dobar trening. Probaćemo da odigramo na isti način na koji smo odigrali prošle utakmice, pa čak i utakmicu protiv Baskonije koju smo izgubili. Potrebno je da se koncentracija drži svih 40 minuta, to je falilo, počeo je Obradović.

Foto: Starsport

Željko Obradovič

Međutim, ono na šta Žoc nije računao u pripremi duela - jeste da će Fakundo Kampaco igrati sutra. Argentincu je poništena kazna koju je prvobitno dobio zbog napada na sudiju u Minhenu, a Željko je izjavio da će uprkos njegovom neigranju Real biti mnogo jak. 

- Uprkos tome što ne igra Kampaco, Real Madrid ima dosta igrača koji mogu da preuzmu tu ulogu i oni su tim koji ima najvišu ambiciju, da postane prvak Evrope, dodao je Željko.

Foto: Profimedia

Kampaco protiv Bajerna

Ovakvom odlukom Evrolige dan pred meč postavlja se pitanje gde je pravda i ko će da se izvini trenerima za to što su "nasankani"... 

Oglasili su se pred sutrašnji duel i Isak Bonga i Ife Lundberg.

- Potrebno je da zadržimo dugačak period fokusa, sve četiri četvrtine. Na kraju utakmice protiv Baskonije smo izgubili fokus, i pravili smo glupe greške. Potrebno je da igramo na najvišem nivou svih 40 minuta, naveo je Bonga, dok je Danac dodao:

- Očekujem jako dobru utakmicu, visokog intenziteta, dva jako takmičarska tima. I mi, i oni smo izgubili u prvom kolu, pa će oba tima izaći na teren željni borbe.

BONUS VIDEO