GAJI SIMPATIJE PREMA NAVIJAČIMA "VEČITIH", ALI NEMA DILEME KOJI SU BOLJI: On se večeras vraća u pakao Arene!


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 18:09


Zvezda večeras igra protiv Baskonije prvi put pred svojim navijačima u Evroligi.

Foto: Starsport
GAJI SIMPATIJE PREMA NAVIJAČIMA "VEČITIH", ALI NEMA DILEME KOJI SU BOLJI: On se večeras vraća u pakao Arene!

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli su u prethodnoj rundi pobedili Pariz nakon dramatične završnice rezultatom 80:77 i tako na odličan način započeli učešće u ovom takmičenju.

Izabranici Janisa Sferopulosa imaće veliki izazov protiv Baskonije. Takođe, večeras u Arenu dolazi Čima Moneke, košarkaš španskog tima, koji gaji simpatije prema navijačima Partizana i Zvezde. Ipak, njegovo srce je presudilo da su "grobari" bolji, odnosno bučniji od "delija". Moneke je poznat po svojim izjavama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i uvek izaziva lavinu komentar.

Foto: Starsport

Simpatični su mu navijači večitih: Čima Moneke

- Najbolja. Najbolja! Protiv Crvene zvezde je bilo sjajno, ali ovo je bilo drugačije. U svakom momentu meča je bilo glasno. Ja volim kada je ovakva atmosfera, bilo je sjajno“, rekao je Moneke i rekao da neće biti srećan ako njhegov tim ne bude u plej-ofu - tako je govorio Moneke prošle sezone o atmosferi nakon meča sa Partizanom.

Podsetimo, za Monekea su bili zainteresovani i Zvezda i Partizan, čak se i spekulisalo o tome da je gotova stvar da pređe u crno-beli tabor, ali je sam igrač sve to demantovao. Biće zanimljivo videti kako će ga dočekati navijači crveno-belih u Areni. Atmosfera će biti sigurno paklena, a to sam Moneke voli, čak je i u više navrata istakao da ga to motiviše. 

BONUS VIDEO