EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA NA LICU MESTA! Nebojša Čović stigao u Arenu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 19:09


Prvi čovek KSS došao da gleda spektakl.

Foto: Starsport
EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA NA LICU MESTA! Nebojša Čović stigao u Arenu! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-belima je ovo prvi duel u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju, pošto su u prethodnoj rundi gostovali Pariza gde su ostvarili tesnu pobedu od 80:77 nakon dramatične završnice.

Republika se trenutno nalazi ispred Arene, gde navijači i igrači polako pristižu. Naš portal je i eksluzivno zabeležio dolazak predsednika Koašrkaškog saveza Srbije, Nebojše Čovića koji je došao da prisustvuje spektaklu. On je do skoro bio prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, ali je zbog nove funckije napustio crveno-bele, a navijači će sigurno napraviti paklenu atmosferu, pa će i Čović moći da uživa.

Crveno-beli žele da ove sezone poprave utisak i da se što bolje plasiraju u Evroligi, a glavni cilj je sama završnica. Novi predsednik Zvezde je Željko Drčelić koji će sigurno doprineti u velikoj meri da klub svakog dana sve više raste. Tim sa Malog Kalemegdana je prošle godine bio 16. na tabeli u ovom takmičenju i razočarali navijače.

Letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

BONUS VIDEO