ZA BASKONIJU ZVIŽDUCI, A ZA ZVEZDU GROMOGLASAN APLAUZ: "Delije" zapalile Arenu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 19:47


Navijači Zvezde uvek naprave paklemu atmosferu!

Foto: Starsport
ZA BASKONIJU ZVIŽDUCI, A ZA ZVEZDU GROMOGLASAN APLAUZ: "Delije" zapalile Arenu! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-belima je ovo prvi duel u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju, pošto su u prethodnoj rundi gostovali Pariza gde su ostvarili tesnu pobedu od 80:77 nakon dramatične završnice.

Polako se približava meč protiv španskog tima, a navijači popunjavaju Arenu i spremni su da naprave spektakl. Prvi na parket izašli su igrači Baskonije, a "delije" su ih dočekale zvižducima, dok su za svoje miljenike spremile gromoglasan aplauz i tako im dali vetar u leđa večeras. Nema sumnje da će najvatrenije pristalice Zvezde napraviti pakao i na taj način pomoći svom klubu.

 

Podsetimo, naš portal je i eksluzivno zabeležio dolazak predsednika Koašrkaškog saveza Srbije, Nebojše Čovića koji je došao da prisustvuje spektaklu. On je do skoro bio prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, ali je zbog nove funckije napustio crveno-bele, a navijači će se sigurno pobrinuti da Čović uživa.

Letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

BONUS VIDEO