NAVIJAČI MU VERUJU: Pogledajte kako su "delije" dočekale Janisa Sferopulosa! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 20:00


Grk ima veliku podršku od navijača crveno-belih.

Foto: Starsport
NAVIJAČI MU VERUJU: Pogledajte kako su "delije" dočekale Janisa Sferopulosa! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-belima je ovo prvi duel u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju, pošto su u prethodnoj rundi gostovali Pariza gde su ostvarili tesnu pobedu od 80:77 nakon dramatične završnice.

Polako se približava meč protiv španskog tima, a navijači popunjavaju Arenu i spremni su da naprave spektakl. Prvi na parket izašli su igrači Baskonije, a "delije" su ih dočekale zvižducima, dok su za svoje miljenike spremile gromoglasan aplauz i tako im dali vetar u leđa večeras. Nema sumnje da će najvatrenije pristalice Zvezde napraviti pakao i na taj način pomoći svom klubu.

Takođe, najvatrenije pristalice crveno-belij su gromoglsnim aplauzom dečkale i trenera tima sa Malog Kalemegdana, Janisa Sferopulosa. Ovim potezom, navijači su pokazali da mu veruju i da mu pružaju ogromnu podršku i pored slabijeg početka sezone u AdmiralBet ABA ligi. Grk je definitivno zadobio velike simpatije "delija" i sigurno mu ovo da je vetar u leđa i motivaciju za dalji rad.

Letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

BONUS VIDEO