ĐOKOVIĆI BODRE ZVEZDU: Crveno-beli imaju posebnu podršku! (FOTO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 20:27


Đokovići su verni navijači Zvezde.

Foto: Starsport
ĐOKOVIĆI BODRE ZVEZDU: Crveno-beli imaju posebnu podršku! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč drugog kola Evrolige protiv Baskonije u Beogradskoj areni. Ovo je crveno-belima prva utakmica na domaćem terenu u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju, a najvatrenije pristalice tima sa Malog Kalemegdana napravile paklenu atmosferu i naravno bili na visini zadatka. 

U Areni su se večeras našli i Srđan i Đorđe Đoković, otac i brat najboljeg teniser svih vremena, Novaka. Oni su poznati kao veliki navijači Zvezde i uvek kada su u mogućnosti bodre svoj omiljeni klub. Nole je takođe redovan gost utakmica crveno-belih, ali i Partizana, pošto se Stefan (Novakov sin) opredelio da bude navijač crno-belih.

Foto: Starsport

Verni navijači Zvezde: Srđan i Đorđe Đoković

"Delije" su pokazale vernost svom klubu i dale veliku podršku igračima i treneru Janisu Sferopulosu i na taj način pokazale koliko im veruju. Oni su na početku meča razvili transparent "nema predaje" i zapevale pesmu "Oj Kosovo, Kosovo" i naravno himna Evrolige se nije čula i napravili fenomenalnu atmosferu.

Letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

BONUS VIDEO