KOŠARKAŠI ZVEZDE IMAJU VELIKU PODRŠKU: Novi fudbaleri crveno-belih u Areni! (FOTO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 20:37


Fudbaleri pružaju podršku košarkašima.

Foto: Starsport
KOŠARKAŠI ZVEZDE IMAJU VELIKU PODRŠKU: Novi fudbaleri crveno-belih u Areni! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč drugog kola Evrolige protiv Baskonije u Beogradskoj areni. Ovo je crveno-belima prva utakmica na domaćem terenu u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju, a najvatrenije pristalice tima sa Malog Kalemegdana napravile paklenu atmosferu i naravno bili na visini zadatka. 

Večeras crveno-beli imaju veliku podršku, a u Areni su stigli Srđan i Đorđe Đoković, kao i fudbaleri Zvezde, Nemanja Radonjić i Rade Krunić koji su letos pojačali redove tima iz Ljutice Bogdana. Oni su rešili da podrže košarkaše i na taj način im pokažu da su uz njih i budu im dodatni vetar u leđa. Takođe, navijači domaće ekipe napravili su paklenu atmosferu, baš kao i svakog puta.

Foto: Starsport

Došli da podrže košarkaše: Rade Krunić i Nemanja Radonjić

Podsetimo, letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

Očekuje se da Zvezda napravi dosta bolji rezultat u Evroligi. Prošle sezone crveno-beli su bili 16. na tabeli, ali je izabranike Janisa Sferopulosa pratila loša sreća i veliki problem sa povredama. Ova takmičarska godina bi trebalo da bude bolje, pošto je odrađena bolja selekcija igrača. Biće zanimljivo videti kako će se odvijati dalji tok sezone i na koji način će Zvezda okončati takmičarsku godinu.

BONUS VIDEO