DIVAN POTEZ MIRKA IVANIĆA U ARENI: Pogledajte sta je veznjak Zvezde radio za vreme meča sa Baskonijom! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 21:11


Ivanić došao da podrži košarkaše.

Foto: Starsport
DIVAN POTEZ MIRKA IVANIĆA U ARENI: Pogledajte sta je veznjak Zvezde radio za vreme meča sa Baskonijom! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli su na poluvremenu imali prednost od 42:34 i na taj način sjajno započeli ovu utakmica na oduševljenje svih navijača koji su došli u velikom broju da podrže svoj klub.

Među prisutina u Areni su i Srđan i Đorđe Đoković, kao i fudbaler Zvezde, Rade Krunić, Nemanja Radonjić i Mirko Ivanić. Ono što je oduševilo sve, jeste potez Ivanica. Veznjak šampiona Srbije je delio autograme najmlađima i slikao se sa njima. Ovo pokazuje veličinu Ivanića, kojem nije bio problem da ispuni želje mališana.

Podsetimo, letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

Očekuje se da Zvezda napravi dosta bolji rezultat u Evroligi. Prošle sezone crveno-beli su bili 16. na tabeli, ali je izabranike Janisa Sferopulosa pratila loša sreća i veliki problem sa povredama. Ova takmičarska godina bi trebalo da bude bolje, pošto je odrađena bolja selekcija igrača. Biće zanimljivo videti kako će se odvijati dalji tok sezone i na koji način će Zvezda okončati takmičarsku godinu.

BONUS VIDEO