BOLOBMOJ ZAPALIO ARENU: Košarkaš Zvezde napravio potez kola! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 09.10.2024 | 21:28


Fenomenalno izdanje Bolomboja.

Foto: Starsport
BOLOBMOJ ZAPALIO ARENU: Košarkaš Zvezde napravio potez kola! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli su na poluvremenu imali prednost od 42:34 i na taj način sjajno započeli ovu utakmica na oduševljenje svih navijača koji su došli u velikom broju da podrže svoj klub.

Igrači crveno-belih su  trećoj četvrtini meča sa Baskonijom izveli spektakularnu akciju koja je oduševila publiku. Naime, Mekintajer je izveo sjajnu asistenciju Džoelu Bolombou, koji je potom sjajno zakucao loptu u koš protivnika. Ova akcija izazvala je oduševljenje navijača.

Podsetimo, letos je Zvezda odradila dobar prelazni rok, sada je na Sferopulosu da uigra ekipu i napravi odlične rezultate. Crveno-beli brane tron u AdmiralBet ABA ligi, KLS i u Kupu "Radivoj Korać", a zadatak je da se te titule odbrane i eventualno dođe do dugo očekivanog pehara u Evroligi. 

Očekuje se da Zvezda napravi dosta bolji rezultat u Evroligi. Prošle sezone crveno-beli su bili 16. na tabeli, ali je izabranike Janisa Sferopulosa pratila loša sreća i veliki problem sa povredama. Ova takmičarska godina bi trebalo da bude bolje, pošto je odrađena bolja selekcija igrača. Biće zanimljivo videti kako će se odvijati dalji tok sezone i na koji način će Zvezda okončati takmičarsku godinu.

BONUS VIDEO