MEKINTAJER PUN UTISAKA NAKON POBEDE PROTIV BIVŠEG KLUBA: "Treba mi vremena!"


IZVOR: Republika - 09.10.2024 | 23:27


Zvezda sada ima maksimalan učinak u Evroligi.

Foto: Starsport
MEKINTAJER PUN UTISAKA NAKON POBEDE PROTIV BIVŠEG KLUBA: "Treba mi vremena!"

Košarkaši Crvene zvezde su nastavili svoj uspešan start u Evroligi, pobedivši Baskoniju rezultatom 78:71. Ovom pobedom, crveno-beli se nalaze na vrhu tabele sa dve pobede u prva dva kola elitnog takmičenja. Nakon susreta, igrač beogradskog kluba, Kodi Miler-Mekintajer istakao je da je ovo bilo nezaboravno iskustvo.

- Bilo je sjajno. Mislim da sam pre ovoga igrao ovde tri puta. Sada su navijači bili na mojoj strani. Definitivno nezaboravno iskustvo - poručio je Kodi.

U narednom kolu, Zvezda će se suočiti sa Fenerbahčeom u Istanbulu 15. oktobra. Ovo će biti izuzetno važan meč za ekipu Crvene zvezde, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ove utakmice.

Sa druge strane, Baskonija će dočekati Real Madrid u trećem kolu Evrolige. Nakon poraza od Crvene zvezde, ova ekipa će sigurno želeti da se vrati na pobednički put i pokaže svoju snagu pred domaćom publikom.

Crvena zvezda je pokazala izuzetnu igru u dosadašnjem toku Evrolige, a navijači se nadaju da će ekipa nastaviti sa ovakvim uspesima i u narednim mečevima. S obzirom na sjajnu podršku navijača i inspirativne nastupe igrača poput Mekintajera, očekuje se da će Zvezda ostati konkurentna u ovom takmičenju.

BONUS VIDEO