OBRADOVIĆ SLAVI I NE MOŽE BEZ ZVEZDE: Pala i prozivka iz Monaka


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 10.10.2024 | 17:46


Mnogima se ova poruka neće svideti.

Foto: Starsport
OBRADOVIĆ SLAVI I NE MOŽE BEZ ZVEZDE: Pala i prozivka iz Monaka

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Baskoniju sa 78:71 u drugom kolu Evrolige i sa 2-0 prvi put u svojoj istoriji startovali u elitnom takmičenju. Sinoć je i Monako pobedom nad Makabijem iz Tel Aviva takođe došao do 2-0 i zbog bolje koš-razlike zaseo na čelo tabele, ali u Kneževini nisu zaboravili Zvezde.

- Dobro jutro svim timovima Evrolige koji su se probudili sa učinkom 2-0 - stoji u objavi Monaka, uz tag na Crvenu zvezdu, koju su na taj način "prozvali".

 

Naravno, objava tima našeg trenera Saše Obradovića nije bila prozivka na račun njegovog bivšeg kluba, već upravo suprotno, veličanje učinka, dok im se večeras još neka od ekipa ne pridruži na 2-0. Do tada sigurno ostalima nije pravo. Da bi možda došli i do 3-0 imaće težak zadatak i jedni i drugi u narednom kolu. Monako gostuje Barseloni, a Zvezda ide u Istanbul gde igra protiv Fenerbahčea.

Foto: Starsport

Na vrhu Evrolige: Košarkaši Zvezde

Podsetimo, izabranici Janisa Sferopulosa ispisali su istoriju kluba u Evroligi drugim trijumf om na startu sezone, posle onog nad Parizom u gostima. Naime, Zvezda nikada nije do sada startovala u Evroligi sa 2-0. Od sezone 1998/99 do danas, Crvena zvezda je tri puta sezonu u Evroligi otvarala skorom 0-2, u ostalim sezonama počinjalo se sa 1-1, a sada prvi put beogradski tim ima 2-0. Narednu utakmicu u Evroligi, posle Baskonije, Zvezda će odigrati 15. oktobra na gostovanju Fenerbahčeu, što će biti prilika da se nastavi niz. Pre toga, u subotu 12. oktobra, crveno-beli će ugostiti Igokeu u AdmiralBet ABA ligi.

BONUS VIDEO