HTELI SMO DA DOVEDEMO LEBRONA DŽEJMSA: Hit izjava nakon meča Evrolige


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 11.10.2024 | 09:21


Žocov nekadašnji đak napravio šou.

Foto: Starsport
HTELI SMO DA DOVEDEMO LEBRONA DŽEJMSA: Hit izjava nakon meča Evrolige

Fenerbahče je uspeo da ostvari pobedu nad Anadolu Efesom u istanbulskom derbiju u Evroligi rezultatom 83:78. Heroj trijumfa bio je Marko Gudurić, koji je odlučujućom trojkom rešio meč u korist svog tima. Nakon utakmice, trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus održao je konferenciju za medije na kojoj je bio veoma raspoložen.

Na pitanje novinara o eventualnom dovođenju igrača koji bi zamenio povređenog Skotija Vilbekina, Jasikevičijus je na šaljiv način odgovorio da su razmišljali o dovođenju Lebrona Džejmsa, ali da je ovaj bio sprečen u tome zbog ugovornih obaveza sa Los Anđeles Lejkersima.

- Razmišljali smo o Lebronu Džejmsu. Za sada nam je rekao da ne može da dođe jer ima ugovorne obaveze sa Los Anđeles Lejkersima - rekao je nekadašnji učenik Željka Obradovića, pa dodao:

Foto: Tanjug/AP

NBA zvezda: Lebron Džejms

- Imali smo sjajan meč, a vas samo zanimaju nagađanja. Već ste objavili 17 imena verovatno. Mislim da nema više nikoga na tržištu, a da ga već niste doveli u Fenerbahče. Ne znam. Imali smo sjajn meč, možda da pričamo o tome, a ne o glasinama? I grešim što kažem da je u pitanju 17 igrača, u stvari je 27!

Foto: Starsport

Litvanac zna za dobru šalu

U nedostatku Skotija Vilbekina na mestu plejmejkera smenjivali su se Vejd Boldvin i Arturs Žagars, a letonski organizator igre se toliko dobro pokazao da je novinar pitao Jasikevičijusa da li smatra da je Žagars evropski Džon Stokoton.

- Jer je nizak i bez, zato. Slušaj, Arturs pokušava da se dokaže, trebalo bi da vidite kako ga tuku na svakom treningu. Jedan dan ode sa krvavim nosom, jedan dan sa krvavom usnom... Kad smo igrali sa Olimpijakosom mislio sam da će da ode u bolnicu posle ove utakmice. Svi ga tuku, ali se on zauzima za sebe i prvo mora da ostane zdrav. Jako je talentovan i fantastičan je košarkaš, ali nije bio zdrav. Danas se dokazao protiv jednog od najboljih timova u Evropi sa takvim bekovima - završio je Jasikevičijus.

BONUS VIDEO