PARTIZAN IDE KOD STAROG "DŽELATA": Obradović hoće da raspodeli minutaže


IZVOR: Republika/ O.J. - 11.10.2024 | 20:02


Nema vremena za odmor

Foto: Starsport
PARTIZAN IDE KOD STAROG "DŽELATA": Obradović hoće da raspodeli minutaže

Košarkaši Partizana nisu uspeli da naprave iznenađenje sinoć u Madridu, pošto su ponovo poklekli u poslednjoj četvrtini što je iskoristio Real i naneo im drugi poraz u isto toliko rundi u Evroligi. Sada kreće serija paklenih, ali i lakših mečeva za crno-bele nego do sada. U elitnom takmičenju će do kraja oktobra dočekati Bajern, Virtus i Monako, a van Srbije putovaće jedino u Zadar, pošto će meč sa Makabijem u gostima odigrati u Pioniru, a na Jadranu će ugostiti još Krku.

Pre svega toga - "parni valjak" je direktno iz Madrida otputovao u Podgoricu gde će sutra od 16 časova igrati protiv Studentskog centra koji je, ne tako davno, umeo da im napravi mnogo problema. Sećamo se one šokantne pobede SC Derbija u Areni kada im je u Crnoj Gori zamalo ispala eliminacija Partizana u plej-ofu AdmiralBet ABA lige, a onda i trijumfa u ABA Superkupu.

Foto: Starsport

Karlik Džons protiv Reala

Ipak, nakon toga je Željko Obradović konačno vezao dve pobede protiv njih, a nada se i trećoj.

- Moramo da nađemo snagu za ovaj predstojeći gust raspored. Treba rasporediti minutažu, odmoriti, da vidimo igrače koji su imali problema u toku utakmice protiv Reala. Prvo kako su Vanja Marinković i Tajrik Džons, kao i da vidimo da li su ostali zdravi, pa ćemo na osnovu toga odlučiti ko će biti u timu protiv Studentskog centra - rekao je Obradović, prenosi klupski sajt.

Karlik Džons se u Madridu razigrao, ali prekasno da bi Partizanu doneo potpuni preokret.

- Moramo brzo da se okrenemo ka narednoj utakmici i vratimo se na pravi put. Da pogledamo snimke, naučimo iz toga i da nastavimo dalje - izjavio je Džouns pred duel sa SC Derbijem.

BONUS VIDEO