ON JE KOŠARKAŠKI BOG! Cela dvorana se poklonila Bodirogi - Evo kakva je bila njegova rekacija!(VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.10.2024 | 14:15


Poštovanje i ljubav

Foto: Starsport
ON JE KOŠARKAŠKI BOG! Cela dvorana se poklonila Bodirogi - Evo kakva je bila njegova rekacija!(VIDEO)

Košarkaši Olimpije iz Milana ostvarili su pobedu nad ekipom Pariza rezultatom 79:74 u drugom kolu Evrolige. Među brojnim posetiocima na utakmici, posebno mesto u prvom redu bilo je rezervisano za predsednika Evrolige, legendarnog Dejana Bodirogu. Bodiroga, koji je svojevremeno bio deo Olimpije i koji je doneo mnogo radosti navijačima tokom 1994. do 1996. godine, dočekan je na sjajan način.

Kada se Bodiroga pojavio na video bimu, navijači su ga gromoglasno pozdravili, iskazujući mu veliko poštovanje i ljubav. Njihov aplauz bio je toliko glasan da su svi prisutni zastali u svojim aktivnostima kako bi se pridružili ovom emotivnom trenutku. Bodiroga, dirnut gestom navijača, ustao je i uzvratio pozdrav, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne.

Pored emotivnog trenutka sa Bodirogom, susret je obeležio i sjajan nastup Ševona Šildsa, koji je postigao impresivnih 21 poen. Njegova igra bila je ključna za trijumf Olimpije nad ekipom Pariza, a publika je sa oduševljenjem pratila svaki njegov potez na terenu.

Ovaj susret je bio više od obične košarkaške utakmice - bio je ispunjen emocijama, poštovanjem prema legendi Dejanu Bodirogi i sjajnom sportskom atmosferom. Navijači su imali priliku da se podsete velikih trenutaka iz prošlosti, ali i da uživaju u izvanrednoj košarci koju je pružila ekipa Olimpije iz Milana.

BONUS VIDEO