OBRADOVIĆ OPET POLUDEO NA TAJM-AUTU PARTIZANA: Što, bre, ti igraš košarku? (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.10.2024 | 17:24


Otišao je Avramović, ali ima naslednika

Foto: Starsport
OBRADOVIĆ OPET POLUDEO NA TAJM-AUTU PARTIZANA: Što, bre, ti igraš košarku? (VIDEO)

Košarkaši Partizana trenutno igraju drugo poluvreme protiv SC Derbija i vode, a u toku druge četvrtine Željko Obradović je na tajm-autu imao jedan od svojih "momenata".

Obradović je još jednom je pokazao svoju strastvenu prirodu tokom utakmice četvrtog kola AdmiralBet ABA lige. Naime, iznerviran zbog grešaka, Obradović je izgubio živce i uzvikivao ime Alekseja Pokuševskog, jasno pokazujući svoje nezadovoljstvo igrom mladog košarkaša.


Ovaj incident neodoljivo podseća na čuvenu situaciju kada je Obradović, u prošlosti, tokom tajmauta gotovo vrištao ime svog sugrađanina, Alekse Avramovića. 

- Što ti igraš košarku? Ajde, bre, je*ote! Aleksej, Aleksej, Aleksej! - rekao je Obradović i nastavio da viče na engleskom jeziku.

Kao što je najavljeno, Partizan će imati težak raspored gostovanja u narednom periodu, pa će biti zanimljivo videti kako će se ekipa nositi sa takvim izazovima.

Da podsetimo, na startu ovosezonskog takmičenja u regionalnoj košarkaškoj ligi, vicešampion Jadrana je slavio u duelima protiv čačanskog Borca (96:66), subotičkog Spartaka (89:80) i zagrebačke Cibone (113:78) i u ovom momentu sa stoprocentnim učinkom drže čelnu poziciju na tabeli zajdno sa ekipama podgoričke Budućnosti i Mege koj su takođe na stoprocentnom učinku.

Sa druge strane crno-beli nisu najbolje startovali u evroligaškom karavanu gde su nakon startnog poraza od Baskonije (82:88), doživeli i već pomenuti neuspeh u "Vizink centru" u Madridu.

BONUS VIDEO