VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED FENERBAHČE: Nedović neće biti spreman?!


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.10.2024 | 20:59


A, taman je dobro počeo

Foto: Starsport
VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED FENERBAHČE: Nedović neće biti spreman?!

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Igokeu u četvrtom kolu AdmiralBet ABA lige sa 91:68.

Vrlo važnu pobedu upisali su crveno-beli pred teške izazove u Evroligi naredne nedelje. Veoma sigurna igra u napadu, sa odmerenim rešenjima i čvrstom odbranom omogućila je Sferopulosovom sastavu da mirne glave putuje u Istanbul u utorak.

Ili ipak ne - pošto je Grk otkrio da je nastup Nemanje Nedovića, koji igra fenomenalno od starta sezone, upitan.

- Nedović ima istegnuče mišića, prima terapiju i videćemo. Idemo dan po dan, ne znam da li će biti speman za naredne duele - misteriozan je bio Sferopulos.

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Nahvalio je potom i Majka Dauma koji je večeras bio najefikasniji pojedinac u redovima pobedničkog tima.

- Znamo da Majk ima kvalitete, opasan je sa perimetra, velik je, širi igru, sve to radi dobro. Pritom, daje nam energiju odbrambeno, štiti reket i igrač je koji odlično odgovara na sve zadatke koje stavim ispred njega. Baš je onakav kakav smo i mislili da će biti kada smo ga potpisali - dodao je Grk.

Za kraj je čestitao i celom svom timu na dobroj igri.

- Želim da čestitam igračima na načinu kako su igrali večeras, bili su fokusirani, igrali dobru odbranu. Ispred sebe smo imali dobar tim koji može da vas kazni ako ne igrate dobro. Ko god se našao na parketu, imao je pravi pristup, mislim da su navijači mogli da uživaju u ovoj partiji - istakao je Sferopulos.

BONUS VIDEO