BOGDANOVIĆ ZABLISTAO U AMERICI! Kapiten Srbije pokazao ko je glavni!


IZVOR: Republika - 14.10.2024 | 09:21


Najbolji, kao i uvek.

Foto: Instagram/pbg.news
BOGDANOVIĆ ZABLISTAO U AMERICI! Kapiten Srbije pokazao ko je glavni!

Atlanta Hoksi su odlučili da organizuju nešto posebno za svoje navijače pred početak sezone NBA lige. Otvoreni trening je bio prilika da se igrači približe svojim vernim pristalicama, a posebnu pažnju privukao je kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović. Tokom treninga, Bogdanović se takmičio u šutiranju trojki i uspeo da pobedi, demonstrirajući svoje izuzetne košarkaške veštine.

 

 


Osim sportskog takmičenja, otvoreni trening je bio i porodični događaj, gde je prisustvovao sin Tre Janga, bliskog prijatelja Bogdana Bogdanovića. Dečak je imao priliku da se igra sa srpskim košarkašem, što je bio poseban trenutak za obojicu. Bogdanović je pokazao svoju prisnost sa mladim Jangom, "bockajući" ga u šali, a zatim su zajedno izveli pozdrav pesnicama.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atlanta Hawks (@atlhawks)

 


Ovaj događaj je bio prilika da se pokaže da su Atlanta Hoksi više od tima - oni su zajednica koja neguje bliskost sa svojim navijačima. Otvoreni trening je bio ne samo prilika da se pokažu košarkaške veštine, već i da se izgradi poseban odnos između igrača i publike.

Bogdan Bogdanović, kao ključni igrač Atlante, pokazao je impresivnu formu tokom otvorenog treninga, što je ohrabrujuće za navijače pred početak nove sezone. Njegovo učešće na događaju nije samo bilo sportsko, već je predstavljalo i priliku da se pokaže koliko je važna podrška porodice i zajednice u sportskom okruženju.

 

 

BONUS VIDEO: