OBRADOVIĆ POZVAO GROBARE: Shvatite protiv koga igramo i poštujte rivala


IZVOR: Republika/ O.J. - 14.10.2024 | 16:50


Željko želi da se Bavarcima uzvrati dobrim gostoprimstvom

Foto: Starsport
OBRADOVIĆ POZVAO GROBARE: Shvatite protiv koga igramo i poštujte rivala

Košarkaši Partizana sutra od 20:45 časova dočekuju Bajern Minhen u trećem kolu Evrolige i imaju najbolju priliku do sada da ostvare prvu pobedu u elitnom takmičenju. Posle tesnih poraza od Baskonije i Real Madrida u gostima, igrači će konačno osetiti domaćinsku atmosferu Arene, ali, Željko Obradović apostrofira da neće biti nimalo lako.

– Igramo protiv tima koji, prvo i prvo, na klupi ima čoveka koji je bio svetski prvak sa reprezentacijom Nemačke. Preiskusan trener i vidi se njegov rukopis u igri njegovog tima gde svaki tajm-aut i prekid koriste da se promeni odbrana, bilo da se radi o zonskom presingu ili o zonskoj odbrani ili o načinu kako brane čovek na čoveka. Imaju specijalne napade posle tajm-auta postavljene za šutere. Imaju visoke igrače koji su sposobni da šutiraju za tri poena, što smo videli protiv Real Madrida. Čeka nas zahtevna utakmica – rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Konačno opet u trenažnom procesu: Ajzea Majk

Ajzea Majk konačno opet trenira sa ekipom, a vratio se i Duejn Vašington.

– Što se nas tiče, dobar trening smo imali danas, prvi put posle onog trenutka kada smo se skupili imali smo svih 16 igrača na parketu. Ova dva mlada momka Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević su poslednje vreme bili sa juniorskom ekipom su danas bili sa nama. Ajzea Majk je počeo da trenira, a ovi igrači koji su posle Madrida imali neke probleme, pre svega mislim na Dejvisa, Vanju, Tajrika i na Sterlinga su dobro. Imaju neke sitne probleme, ali su bili sposobni da treniraju. Želim da im zahvalim što su hteli da pomognu timu u Podgorici – istakao je Obradović.

Obradović je pozvao grobare da navijaju kako dolikuje protiv Bajerna.

Foto: Starsport

Obradović pozvao grobare: Uzvratite dobrim gostoprimstvom

– Prva je utakmica u Beogradu, voleo bih da navijači Partizana shvate da igramo protiv tima koji je poslednje dve godine nama pružio neverovatno gostoprimstvo. Želim da se poštuje Bajern, da navijaju za nas na način na koji je u redu. Mi na tome insistiramo - dodao je Žoc.

Pred crno-belima je nekoliko utakmica u Beogradu.

– Nema putovanja, mislim da samo protiv Zadra igramo u gostima, sve ostalo smo u Beogradu. Jeste duplo kolo u Beogradu, ali ne možemo da pričamo da možemo da radimo na dodatnom kvalitetu. U svakom slučaju, daleko bolje kada si kod kuće – zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO