DETONACIJA U PARTIZANU! Crno-belima pristiglo POJAČANJE pred Bajern, navijači u TRANSU!


IZVOR: Republika - 14.10.2024 | 13:51


Željko Obradović imaće opciju više na parketu.

Foto: Starsport
DETONACIJA U PARTIZANU! Crno-belima pristiglo POJAČANJE pred Bajern, navijači u TRANSU!

Nakon senzacionalnog NBA trejda između Minesote i Njujork Niksa, Dvejn Vašington se vraća u redove Partizana, potvrđeno je iz kluba. Američki bek je bio ključan deo transakcije koja je omogućila njegov povratak u beogradski klub, a svi navijači nestrpljivo očekuju njegov debi u Evroligi.

Iako je nakon trejda proveo kratko vreme u Njujorku i odigrao dva pripremna meča u Šarlotu, Vašington se vratio u Partizan. Košarkaš kroz svoje postupke pokazuje izuzetnu posvećenost timu, a tome svedoči odlazak u Španiju da podrži saigrače protiv Real Madrida, iako tada formalno nije bio deo tima.

Foto: Starsport

Kao da nije ni odlazio: Dvejn Vašington

Vašington je do sada odigrao samo dve utakmice ove sezone, obe u AdmiralBet ABA ligi, ali se sada očekuje njegov debi u Evroligi, možda već u utakmici protiv Bajerna u utorak. Sve oči su uprte u trenera Željka Obradovića, koji će odlučiti da li će Dvejn biti deo tima u predstojećim izazovima.


Dvejn se vraća nakon dinamičnog perioda u NBA ligi spreman da doprinese timu i pokaže svoje kvalitete na evropskoj sceni, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju njegov debi i nadaju se uspešnoj partiji u predstojećem meču!

BONUS VIDEO