BOBAN IZAZIVA ZVEZDU NA FAJT: Fenerov gorostas će sa mnogo emocija igrati protiv bivšeg kluba


IZVOR: Republika/ O.J. - 14.10.2024 | 16:32


"Pratim, gledam, navijam za Zvezdu"...

Foto: Starsport
BOBAN IZAZIVA ZVEZDU NA FAJT: Fenerov gorostas će sa mnogo emocija igrati protiv bivšeg kluba

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19:45 časova gostuju Fenerbahčeu u trećem kolu Evrolige. Crveno-beli su odlično startovali u elitnom takmičenju, dok je na Jadranu toplo-hladno, ali je važno da je pred put u Istanbul ostvarena ubedljiva pobeda nad Igokeom u kojoj je Sferopulos vrlo dobro raspodelio minutaže i uloge kako bi se glavni igrači odmorili.

Protiv tima kakav je Fener će biti potrebno da se poklopi mnogo kockica kako bi se ostvario trijumf, nešto kao početkom ove godine kada je Zvezda bila prva ekipa koja je pokorila "Ulker" Arenu prošle sezone.

Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa postala je još mnogo jača u smiraj prelaznog roka, kada je Boban Marjanović stigao u Istanbul, a upravo je on pred ovaj meč govorio o emotivnom susretu sa bivšim klubom.

Foto: Starsport

Boban sa Lazićem u dresu Zvezde

- Puno emocija za mene lično, naravno. Nisam baš dugo igrao protiv Zvezde jer nisam imao prilike. Velika emocija i mislim da bi bila još veća da se igra u Beogradu, ali sad smo ovde na našem terenu. Pratim Zvezdu, gledam Zvezdu, navijam za Zvezdu, emocije su mi velike. Ali, ovo je sve sport, posao... Moramo da uradimo šta je do nas da ostvarimo pobedu sutra - rekao je Boban za "Sport klub".

Gudurić neće igrati, kao ni Vilbekin.

- To su dva naša najbolja igrača, naravno. Realno gledano, imamo stvarno dobru ekipu, dosta dobrih pojedinaca. Ali, generalno kada ti fale igrači koji su tu već dugi niz godina i koji su motori ovog tima, teško je. Pokušaćemo da nadoknadimo to kako možemo. Kod Marka sva sreća nije teška povreda, pa se vraća brzo, Skoti ima malo veći problem. Fale nam i imamo rupe bez njih, ali čekamo ih da se vrate. Biće zeznuto i nećemo lako pobediti Zvezdu, biće muška utakmica, odličan protivnik, odlični igrači. Očekujem veliki fajt - podvukao je Marjanović

BONUS VIDEO