FENERBAHČEOV UDARNI TRIO NE IGRA PROTIV ZVEZDE! Crveno-beli su pobednici klinča u Istanbulu


IZVOR: Republika/ O.J. - 14.10.2024 | 20:45


Evroliga podelila suspenzije

Foto: Starsport
FENERBAHČEOV UDARNI TRIO NE IGRA PROTIV ZVEZDE! Crveno-beli su pobednici klinča u Istanbulu

Crvena zvezda sutra gostuje Fenerbhačeu od 20.45 u Istanbulu, a bura koja se digla u završnici meča turskog derbija u prošlom kolu Evrolige konačno je dobila epilog i to sjajan po srpski tim! Šarasov tim je odneo pobedu u gostima protiv Anadolu Efesa, ali nije moglo bez tenzija koje su eskalirale u fizički sukob pred kraj susreta.

Tarik Biberović i Elajdža Brajant su u jednom trenutku imali okršaj nakon polaganja Amerikanca, ostali su na parketu, a kada je igrač Efesa hteo da ustane ostao je povučen od strane momka rođenog u Zenici, barem tako on tvrdi. Ono što je očigledno jeste da je nakon toga Biberović bio ujeden od strane protivnika koji je pokušao da odglumi žrtvu na društvenim mrežama nakon svega. Obojica su imali vidljive rane po telu nakon sukoba, zbog čega je bilo jasno da čelnici moraju da reaguju.

Foto: Profimedia

Sukob Biberovića i Brajanta

Naime, posle Marka Gudurića i Skotija Vilbekina u sastavu Jasikevičijusa neće biti ni Tarika Biberovića! Prvih dvojica su doživeli povrede, a momak poreklom iz Zenice suspendovan je za sutrašnji meč zbog svih dešavanja iz prošlog kola.

Fenerbahče će biti oslabljen neigranjem Biberovića koji je kažnjen jednom utakmicom neigranja i novčanom kaznom od 5.000 evra, dok je Brajant biti duplo više "udaren" po džepu, a takođe će propustiti sledeći duel. Udarni trio istanbulske ekipe neće igrati protiv srpskog šampiona što će biti odlična prilika da se ponovi uspeh sa početka ove godine i "zvekne" Fener u gostima, uzimajući u obzir značaj odsutnih igrača u timu.

BONUS VIDEO