PREKID CRNE SERIJE, ILI POTPUNI SUNOVRAT: Bavarci u Beogradu - evo gde možete pratiti duel Partizana i Bajerna!


IZVOR: Vladimir Vorih - 15.10.2024 | 07:43


Pobeda je imperativ.

Foto: KK Partizan
PREKID CRNE SERIJE, ILI POTPUNI SUNOVRAT: Bavarci u Beogradu - evo gde možete pratiti duel Partizana i Bajerna!

Iza košarkaška Partizana je neuspešan start u ovosezonskoj Evroligi. U prva dva meča najkvalitetnijg evropskog klupsog košarkaškog takmičenja, puleni Željka Obradovića su doživeli neuspehe u duelima sa Baskonijom i Real Madridom, tako da pred večerašnji meč, nemaju prava na kiks.

Utorak 15. oktobar donosi i prvi duel crno-belih na domaćem parketu, a u Beogradsku arenu stiže minhenski Bajern koji trenutno ima polovičan učinak. U premijernom meču su u svojoj dvorani iznenadili madridski Real (97:89), da bi prethodne nedelje ubedljivo poraženi od aktuelnog vradara Starog kontinenta, ekipa atinskog Panatinaikosa (79:94).

Svi navijači Partizana i ljubitelji košarke koji večeras ne budu u najvećoj dvorani na Balkanu, imaće prilike da duel Partizana i Bajerna iz Minhena prate u direktnom prenosu od 20.45 časova na kanatu TV Sport klub 1.

 

 

Uoči večerašnjeg meča trener crno-belih Željko Obradović je istakao:

– Igramo protiv tima koji, prvo i prvo, na klupi ima čoveka koji je bio svetski prvak sa reprezentacijom Nemačke. Preiskusan trener i vidi se njegov rukopis u igri njegovog tima gde svaki tajm-aut i prekid koriste da se promeni odbrana, bilo da se radi o zonskom presingu ili o zonskoj odbrani ili o načinu kako brane čovek na čoveka. Imaju specijalne napade posle tajm-auta postavljene za šutere. Imaju visoke igrače koji su sposobni da šutiraju za tri poena, što smo videli protiv Real Madrida. Čeka nas zahtevna utakmica.

Strateg crno-belih se posebno obratio i navijačima:

– Prva je utakmica u Beogradu, voleo bih da navijači Partizana shvate da igramo protiv tima koji je poslednje dve godine nama pružio neverovatno gostoprimstvo. Želim da se poštuje Bajern, da navijaju za nas na način na koji je u redu. Mi na tome insistiramo.

Svi ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju ovaj susret, a Partizanovi navijači se nadaju da će njihov tim pružiti sjajan nastup i ostvariti važnu pobedu. Očekuje se da će Beogradska arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, pružajući podršku crno-belima u njihovom nastojanju da ostvare trijumf.

Foto: Sofascore.com/printscreen

Grobari nerado gledaju na tabelu Evrolige

 

 

BONUS VIDEO: