POTPUNO JE PODBACIO: Razočaravajuća partija Bogdana Bogdanovića - ubedljiv poraz Atlante!


IZVOR: Vladimir Vorih - 15.10.2024 | 08:03


Srpski reprezentativac će ovu partiju pokušati što pre da zaboravi.

Foto: Tanjug/AP
POTPUNO JE PODBACIO: Razočaravajuća partija Bogdana Bogdanovića - ubedljiv poraz Atlante!

Košarkaši Atlante razočarali su svoje navijače u predsezonskom meču NBA lige u duelu protiv Filadelfije Seventisiksersa

I pored činjenice da je Atlanta dobro ušla u navedeni meč, nije uspela fokus da održi tokom sve četiri četvrtine, tako da je Filadelfija nakon preokreta stigla do ubedljivog trijumfa rezultatom 104:89 (23:23, 31:25, 21:19, 29:22).

Srpski reprezentativac i jedan od ključnih igrača Atlante Bogdan Bogdanović okončao j meč sa svega šest postignutih poena i razočaravajućim šutem 2/11 (0/3 za dva poena i 2/8 za tri poena). Takođe, zabeležio je dve asistencije i dva skoka tokom meča. Iako nije imao svoj uobičajeni učinak, ostatak tima je pokušao da nadoknadi nedostatak poena, pri čemu se istakao Zakari Risačer sa 14 poena i osam skokova, dok su dvocifreni bili i Klint Kapela, Džejlen Džonson i Tre Jang sa po deset poena.

U redovima Filadelfije  istakao se Tajris Meksi sa 14 poena i sedam skokova, dok je Keli Ubre Džunior takođe ubacio isti broj poena. Džered Mekkejn i Kenjon Martin su takođe doprineli sa po 11 poena, dok je Geršon Jabusele ostvario dabl-dabl učinak sa deset poena i 11 skokova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philadelphia 76ers (@sixers)

 

Tokom prethodne noći u predsezonskim mečevima NBA lige postignuti su sledeći rezultati:

Indijana - Memfis 116:120

Atlanta - Filadelfija 89:104

Bruklin - Vašington 131:92

Milvoki - Čikago 111:107

LA Klipers - Dalas 110:96

Ekipa Bogdana Bogdanovića naredni meč odigraće u četvrtak 17. oktobra sa početkom od 1.30 časova po srpskom vremenu, a za protivnika će imati sastav Majamija.

Iako je poraz bio razočaravajući za Atlantu, ovi presezonski mečevi pružaju timovima priliku da isprobaju različite taktike i strategije pre početka regularne sezone. S obzirom na izdanje u ovom meču, Atlanta će imati priliku da analizira svoju igru i radi na poboljšanjima kako bi bili spremni za predstojeće izazove.

 

BONUS VIDEO: